Polat Şaşmaz
Favori Üye
görecez lan görecez 10 garanti yarın şok olacaksın 10.25 reyting alacaz en az izle ve görLa her türlü iddiaya girerim 7nin üstünde hayatta alamayız bu sistemde mümkünatı yok.
yusuf olayı kapanmadığı sürece hiçbir sezon 7 üstü alamayız bence senaryo nekadar iyi olursa olsunLa her türlü iddiaya girerim 7nin üstünde hayatta alamayız bu sistemde mümkünatı yok.
Arkadaşın evine gittim ani bir gelişme oldu izleyemedimyok böyle bişey yarın 10 reyting garanti alamazsak forumu bırakırım
@Since2011 nerdesin lan bölümü izlemedim deme
hay senin bu bölüm kaçar mı ya mutlaka izle mutlakaArkadaşın evine gittim ani bir gelişme oldu izleyemedim
bu bölüm yusufmuş anadoluymuş hepsi hikaye son 2 sezonun en dehşet bölümü böyle bişey yok bu bölümü beğenmeyen adam değildir konuşmasın tabi varsayusuf olayı kapanmadığı sürece hiçbir sezon 7 üstü alamayız bence senaryo nekadar iyi olursa olsun
Meraklandırdın bak şimdiyarın 10 reyting garanti alırız bu bölümün cihazları patlatması lazım yoksa tns önünde patlatırım kendimi hakkımızı verin ulan
hay senin bu bölüm kaçar mı ya mutlaka izle mutlaka
Cellat Yusuf degil mi lan
aga son 2 sezonun en iyi bölümü çatışma sahneleri inanılmaz süper yönetmen süper harika
7 en fazla alıcağımız reyting ama üstü olursada seviniriz tabikideyarın 10 reyting garanti alırız bu bölümün cihazları patlatması lazım yoksa tns önünde patlatırım kendimi hakkımızı verin ulan
hay senin bu bölüm kaçar mı ya mutlaka izle mutlaka
bu bölüm yusufmuş anadoluymuş hepsi hikaye son 2 sezonun en dehşet bölümü böyle bişey yok bu bölümü beğenmeyen adam değildir konuşmasın tabi varsa
La son 2 sezon deme bari gecen sezonun ilk 3 bolumu son 2 sezona bedelaga son 2 sezonun en iyi bölümü çatışma sahneleri inanılmaz süper yönetmen süper harika
doğan ümit karaca ve selahattin sancaklı büyük ustalar efsaneler
İzlerim bu akşam vaktim çok .Bak uzun zamandan sonra full bakacam sen böyle gaza geldiğine bakarsan müthiş birşey olmuşaga son 2 sezonun en iyi bölümü çatışma sahneleri inanılmaz süper yönetmen süper harika
doğan ümit karaca ve selahattin sancaklı büyük ustalar efsaneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?