Polat Şaşmaz
Favori Üye
Arada bana da oluyor aynısı sonra Azra'yı görünce kendime geliyorum@Doğu Bu aralar yoklutan mıdır nedir .d Denfne Samyeli çok güzel geldi gözüme
aga neyse bunu özelden tartışalım şimdi umum içinde kendi kendimizi ifşa etmeyelim o yüzden şimdilik bu konuda sessiz kalıyorumArada bana da oluyor aynısı sonra Azra'yı görünce kendime geliyorum
İçin fesatNe gibi bi yokluk
Sen de az değilsin haa böyle kaçak göçek oynuyon bu konularda da neyse şimdi konuşmayayımaga neyse bunu özelden tartışalım şimdi umum içinde kendi kendimizi ifşa etmeyelim o yüzden şimdilik bu konuda sessiz kalıyorum
Gelişme var tabi aga, eksilerden 0'ya çıkmakta gelişmedirBölüm güzel gidiyor hafıza kaybı olayı süper oldu nostalji şov yaşıyoruz müzikler dehşet ötesi
Necati Şaşmaz mükemmel oynuyor
@Since2011 aga defne çok güzel kadın oyunculuğunu baya geliştiriyor
Aga Azra kapıldı reserved yaniHerkes azraya aşık olmuş Yengeniz olur ona göre
şimdi anlaşılıyor yusuf a olan tepki? demek adamı bir çekememezlik durumu varHerkes azraya aşık olmuş Yengeniz olur ona göre
Herkes azraya aşık olmuş Yengeniz olur ona göre
Haha güldürdün hacıAga Azra kapıldı reserved yaniSana Anadolu'yu verelim nasıl olur
aynen isabet olur 😀Sen de az değilsin haa böyle kaçak göçek oynuyon bu konularda da neyse şimdi konuşmayayım
Kahve içiyodur.Azrayi sallayin benim Meryemim nerede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?