Polat Şaşmaz
Favori Üye
Arada bana da oluyor aynısı sonra Azra'yı görünce kendime geliyorum@Doğu Bu aralar yoklutan mıdır nedir .d Denfne Samyeli çok güzel geldi gözüme![]()
aga neyse bunu özelden tartışalım şimdi umum içinde kendi kendimizi ifşa etmeyelim o yüzden şimdilik bu konuda sessiz kalıyorumArada bana da oluyor aynısı sonra Azra'yı görünce kendime geliyorum![]()
İçin fesatNe gibi bi yokluk![]()
Sen de az değilsin haa böyle kaçak göçek oynuyon bu konularda da neyse şimdi konuşmayayımaga neyse bunu özelden tartışalım şimdi umum içinde kendi kendimizi ifşa etmeyelim o yüzden şimdilik bu konuda sessiz kalıyorum![]()
Gelişme var tabi aga, eksilerden 0'ya çıkmakta gelişmedirBölüm güzel gidiyor hafıza kaybı olayı süper oldu nostalji şov yaşıyoruz müzikler dehşet ötesi
Necati Şaşmaz mükemmel oynuyor
@Since2011 aga defne çok güzel kadın oyunculuğunu baya geliştiriyor![]()
Aga Azra kapıldı reserved yaniHerkes azraya aşık olmuş Yengeniz olur ona göre![]()
şimdi anlaşılıyor yusuf a olan tepki? demek adamı bir çekememezlik durumu varHerkes azraya aşık olmuş Yengeniz olur ona göre![]()
Herkes azraya aşık olmuş Yengeniz olur ona göre![]()
Haha güldürdün hacıAga Azra kapıldı reserved yaniSana Anadolu'yu verelim nasıl olur
![]()
aynen isabet olur 😀Sen de az değilsin haa böyle kaçak göçek oynuyon bu konularda da neyse şimdi konuşmayayım![]()
Kahve içiyodur.Azrayi sallayin benim Meryemim nerede ?![]()