Kurtlar Vadisi Pusu 284. Bölüm Yorumları

Raskoln : Bir iş yaptın mı arkasında duracaksın!

#KurtlarVadisiPusu284 https://t.co/qI8jWHOv8D
524d73659cb5e3c124f4b0043838d118.jpg

Bu arada sponsor bile Yusuf'un dandik motorunu andırıyor :D Adam zehirli sarmaşık mübarek :F

Son düzenleme:
Bi de @takas'a şu dandirik maçı izletip adamı dert sahibi yapacaktık. Allah beni kahredeydi de izlemeyeydim moralim yerlerde şu an izlediğim bölümden gram zevk almıyorum.

aaa yalnız bölüm beklentimin çok ama çok altında inanılmaz durgun bir ilk yarı
polatın geçmişle olan sahnelerini beklediğim için şuan eleştiri yapmıcam ama notlarımı alıyorum :F:F:F

Ya bu nedir ortaokul kimya deneyi mi izliyoruz Vadi mi belli değil şaka gibi.

Duzgun sahne yazmak varken anca bunlari yazabiliyolar :)
ayyy verin bölümün 2.yarısına tamamen polatı bu adam elifi hatırlayacak daha şevkonun oğluyla görüşücek eskilerden daha çok kişinin hatırlanmasını bekliyorduk bunları bölüme naısl sıkıştırıcaklar anadolu çıkmış konuşuyor şu kadına neden yer veriller anlamıyorum:F

Bölümün ilk yarısına siyah ekrana vadi müzikleri koyun daha heyecanla izlerim ilk yarıları bi düzeltmedik gitti. Şu heyecanı aksiyonu bölüme yayın ulan bi tarafımız yırtıldı söylemekten.

Bölümün ilk yarısına siyah ekrana vadi müzikleri koyun daha heyecanla izlerim ilk yarıları bi düzeltmedik gitti. Şu heyecanı aksiyonu bölüme yayın ulan bi tarafımız yırtıldı söylemekten.
Olur mu aga aksiyondan kismasalar Yusuf Kenan Zeynep ve Fehminin bos sahnelerine nasil sure yetecek ? :)))

ayy allahım yarabbim yaaaa biz 2 haftadır ali candan için bekliyoruz burada bunlar bize neler izlettiriyorlar polatsız vadimi istiyorsunuz ozaman çıakrın diziden bu insanlar ne koysanız saf gibi izliyor zaten polatta kurtulsun bizde kurtulalım herkes işine baksın
🙂🙂🙂