Tövbest anladık bizNe biliyim aga oturma organımdan salladım soruyu![]()
Tövbest anladık bizNe biliyim aga oturma organımdan salladım soruyu![]()
Bana boyle kazik sorularla gelin ben zor adamimbelki o da sallamıştır nerden bilecek o kadar da değil![]()
Büyük iddia@takas aga ölmüşlerine rahmet bi baksan iki dkda ben yemek yiyorum bakalım bilmişmi bildiyse altın baron yüzüğü alacam![]()
![]()
Tvdenmi izliyon baban haber izlemiyormuUnsal aldi ş.ref.iz
oda numarası falan yazmıyor ya sallıyor bu@takas aga ölmüşlerine rahmet bi baksan iki dkda ben yemek yiyorum bakalım bilmişmi bildiyse altın baron yüzüğü alacam![]()
![]()
Polatta direk cevabı yapıştırdıoda numarası falan yazmıyor ya sallıyor bu![]()
İzlettirirmiyimTvdenmi izliyon baban haber izlemiyormu![]()
sallıyor ya baktım oda numarası falan yokPolatta direk cevabı yapıştırdı![]()
Sen bulamadiysan ben ne yapayim sen nerelere baktinkisallıyor ya baktım oda numarası falan yok
oha yolda da mı izliyon lan olum biraz nefes alNeyse ben bir bakkala gidem yolda Golgenin efsane sahnesine bakarim![]()
87-88. bölümlere baktım göremedim bişeySen bulamadiysan ben ne yapayim sen nerelere baktinki
Dışarda ayakta dizi izleyen ilk kişiNeyse ben bir bakkala gidem yolda Golgenin efsane sahnesine bakarim![]()
Aksam bol bol ders calisacam simdi gazimi alam sonra gazi verecez gerioha yolda da mı izliyon lan olum biraz nefes al![]()
Tamamen sallamasyon bir soruydu zatensallıyor ya baktım oda numarası falan yok
Çalış çalış adam olAksam bol bol ders calisacam simdi gazimi alam sonra gazi verecez geri
belli bir süre var internetten bakamayacağı derecede az olsunTamamen sallamasyon bir soruydu zatenben ona bir quiz hazırladım bakalım bilecek mi ama kitap açıp bakmak yasak
![]()
Bilemezse nolacak cezası olsunbelli bir süre var internetten bakamayacağı derecede az olsunözelden yaparsın cevap süresi 10 saniye her soru için
![]()