kurtlar vadisi uzmanıdır kendisiSen bütün bölümleri biliyorsun heralde![]()
beyaz tv deki bölüm başlayınca polat şaşmaz coştu kimse olmasa bile 10 sayfa yazar o
Hep aklında dizi var bellikurtlar vadisi uzmanıdır kendisi![]()
Hiç sıkılmadınmı 😱
Polat Alemdarın ilk 97'de Suriye bölümlerinde kaldığı oteldeki oda numarasi nedir?Herhangi bir sahne sor direkt soylerim![]()
Yok be sende seyret bastan sona bir dha seyrede seyrede seyrede benim gibi olursun sendeHiç sıkılmadınmı 😱
37Polat Alemdarın ilk 97'de Suriye bölümlerinde kaldığı oteldeki oda numarasi nedir?![]()
aga büyük bi artış olmasa da 8 e doğru yaklaşıyoruz perşembedeki diğer diziler çöküşte bak asla vazgeçmem dizisi bile 6 aldı bu haftabeyler reytinglerde iki haftadır artış var total reytingi bu sezon ki en yüksek oran olması lazım
İnşallah bakalım seni vadi senaristi yapsınlarYok be sende seyret bastan sona bir dha seyrede seyrede seyrede benim gibi olursun sende![]()
Beni Vadi senaristi yapsalar varya size eski gunleri yasatirimİnşallah bakalım seni vadi senaristi yapsınlar![]()
vadiden sıkılmak mümkün değil aga senide eski vadiden başlatmak lazım büyük kayıp şuan izlememenHiç sıkılmadınmı 😱
doğru mu agaHasssstroloji![]()
Hasssstroloji![]()
Ne olduYuh artıkkk.
Direk cevap vardı bakması mümkün değildoğru mu aga
belki eski bölümlere bakmıştır yoksa bunu bilmesi mümkün değil![]()
Ne biliyim aga oturma organımdan salladım soruyudoğru mu aga
belki eski bölümlere bakmıştır yoksa bunu bilmesi mümkün değil![]()
belki o da sallamıştır nerden bilecek o kadar da değilNe biliyim aga oturma organımdan salladım soruyu![]()