Polat Şaşmaz
Favori Üye
Şimdi yanlıs anlasilma olmasin ben o diziye hic bakmadim babamda bir ara goz atiyordu zorla kapattiriyodum
Şimdi yanlıs anlasilma olmasin ben o diziye hic bakmadim babamda bir ara goz atiyordu zorla kapattiriyodum
ya aga bugün sana ne oldu çok sallıyorsun bakBen diyorum ilk sezonları izledim iyi diyorum böyle şöyle sen sonra diyorsun karı dizisi falan filan izleyenleri gömüyorsun kısacası benide gömüyorsunher neyse ben karı gibi seyrettim o zaman konuyu kapattım.
Şu anda açık ara en çok izlenen dizi Diriliş reytinglerde zaten ona sözüm yok
Açıkcası oyunculuğu sıfır bana görediriliş izlenmezmi ya engin altana bu dizide aşık oldum aşıkk
10uda geçer yakında Diriliş aga merak etmeya aga bugün sana ne oldu çok sallıyorsun baken çok izlenen dizi değil açık ara demişsin
şuan en çok izlenen dizi edho bu hafta düşsede totalde 10 u geçen tek dizi
diriliş ab de açık ara ama en çok izlenen dizi değil olmasını isterim orası ayrı
Ertuğrul rolünü yaşıyor amaAçıkcası oyunculuğu sıfır bana göreama Eğturul karekterinde kendini geliştiriyor
aga bu konuda çok netim hiçkimse kusura bakmasınBen diyorum ilk sezonları izledim iyi diyorum böyle şöyle sen sonra diyorsun karı dizisi falan filan izleyenleri gömüyorsun kısacası benide gömüyorsunher neyse ben karı gibi seyrettim o zaman konuyu kapattım.
Şu anda açık ara en çok izlenen dizi Diriliş reytinglerde zaten ona sözüm yok
geçer geçmez bilemem olanı konuşuyorum10uda geçer yakında Diriliş aga merak etme
Ertuğrul rolünü yaşıyor ama
Aga şimdi görcez kimin en çok izlendiğini Survivorda başlayacak elbet izleyiciden kayan oluraga bu konuda çok netim hiçkimse kusura bakmasın
geçer geçmez bilemem olanı konuşuyorum
vadi dışındaki dizilerin reytingleri umrumda değil agaAga şimdi görcez kimin en çok izlendiğini Survivorda başlayacak elbet izleyiciden kayan olur
Ya kardeşim benim beyin filan kalmadı 42 mesaj yazmışsım bugün konuya ,sohbetiniz sardı bugün vaktimi buraya harcadımya aga bugün sana ne oldu çok sallıyorsun baken çok izlenen dizi değil açık ara demişsin
şuan en çok izlenen dizi edho bu hafta düşsede totalde 10 u geçen tek dizi
diriliş ab de açık ara ama en çok izlenen dizi değil olmasını isterim orası ayrı
Açıkcası oyunculuğu sıfır bana göreama Eğturul karekterinde kendini geliştiriyor
Ben önceden sevmezdim şimdi çok seviyorum yeni favorimm Engin Altanben oldum olası engin altanı çok severdim ama ertuğrulu öyle güzel
oynuyor ki bir kez daha hayran oldum ona
Oynarken mimikleri bile oynamıyor ,tabi bu bana göre .Eğturul karekterini keşke başkası oynasıdı, oyunculuğunu beğenmiyorum .ben oldum olası engin altanı çok severdim ama ertuğrulu öyle güzel
oynuyor ki bir kez daha hayran oldum ona
bi yerde yanlış bişey varsa bunu yazan sen bile olsan düzeltmek bizim görevimizdir aga kusura bakma yaniYa kardeşim benim beyin filan kalmadı 42 mesaj yazmışsım bugün konuya ,sohbetiniz sardı bugün vaktimi buraya harcadım.Kiralık Aşk konusunda tam sallama değil aslında zamanında bölümleri 2 Milyon izleniyordu.ben youtube girdiğim zaman hemen anasayfada çıkıyordu gözüküyordu .Ben vadinin 2 milyon üzeri izlendiğini bilmiyordum 1 ile 1,5 arası sanıyordum vadinin de bazı bölümleri 2 milyonu geçmiş.Vadinin eski bölümleri,eski sahneleri filan zaten açık ara en çok izlenen dizi .Diriliş AB grubunda 12 reytingin altına inmiyor ,ben genelden bahsettim .
Aga yapma ya ilk kez kötü yorum senden gördüm herkes adamı övüp övüp bitiremiyorOynarken mimikleri bile oynamıyor ,tabi bu bana göre .Eğturul karekterini keşke başkası oynasıdı, oyunculuğunu beğenmiyorum .
bence de çok iyi bir oyuncu değil sıradan rol kesiyorOynarken mimikleri bile oynamıyor ,tabi bu bana göre .Eğturul karekterini keşke başkası oynasıdı, oyunculuğunu beğenmiyorum .
Yahu ben ne kusura bakmıcam .Bak ben sana diyorum ki Muhteşem Yüzyıl ilk sezonları güzeldi diyorum izledim diyorum sen sabahtan beri yok karı dizisi,yok karılar izler eee kardeşim hiç mi hatrım yok benimaga bu konuda çok netim hiçkimse kusura bakmasın
geçer geçmez bilemem olanı konuşuyorum
Eleştirende çok , kalbiniz kırılmasın diye hafif eleştiri yazıyorumAga yapma ya ilk kez kötü yorum senden gördüm herkes adamı övüp övüp bitiremiyor
bu konu hakkındaki görüşlerimi biliyorsun işte hala uzatıyorsun evet karı dizisi bana göre bunu izleyen erkeklere şaşkınlıkla bakıyorum ki zaten erkekler pek izlemiyorduYahu ben ne kusura bakmıcam .Bak ben sana diyorum ki Muhteşem Yüzyıl ilk sezonları güzeldi diyorum izledim diyorum sen sabahtan beri yok karı dizisi,yok karılar izler eee kardeşim hiç mi hatrım yok benim.Muhteşem Yüzyıl sonraları senaryoyu bozdu ilk sezonları karı dizisi değildi .Hayır hiç izlememişsin ben izledim diyorum sana doğrdur aga der insan
Ben hiç görmedim kötü yazan senin görüşün saygı duyarım liderlik yeteneği var adamda gerçekten çok iyi bir oyuncu bu bana göre tabi bakabilirsin heryere kim eleştriyyor acepEleştirende çok , kalbiniz kırılmasın diye hafif eleştiri yazıyorumcidden adamın oyunculuğu çok kötü ama Eğturul karekterinde oyunculuğunu ilk sezonuna göre geliştirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?