Kurtlar Vadisi Pusu 282.Bölüm Yorumları

Ben diyorum ilk sezonları izledim iyi diyorum böyle şöyle sen sonra diyorsun karı dizisi falan filan izleyenleri gömüyorsun kısacası benide gömüyorsun :D her neyse ben karı gibi seyrettim o zaman konuyu kapattım.

Şu anda açık ara en çok izlenen dizi Diriliş reytinglerde zaten ona sözüm yok :D
ya aga bugün sana ne oldu çok sallıyorsun bak :D en çok izlenen dizi değil açık ara demişsin :D
şuan en çok izlenen dizi edho bu hafta düşsede totalde 10 u geçen tek dizi
diriliş ab de açık ara ama en çok izlenen dizi değil olmasını isterim orası ayrı

ya aga bugün sana ne oldu çok sallıyorsun bak :D en çok izlenen dizi değil açık ara demişsin :D
diriliş ab de açık ara ama en çok izlenen dizi değil olmasını isterim orası ayrı
10uda geçer yakında Diriliş aga merak etme :D

Açıkcası oyunculuğu sıfır bana göre :D ama Eğturul karekterinde kendini geliştiriyor :)
Ertuğrul rolünü yaşıyor ama :A

Ben diyorum ilk sezonları izledim iyi diyorum böyle şöyle sen sonra diyorsun karı dizisi falan filan izleyenleri gömüyorsun kısacası benide gömüyorsun :D her neyse ben karı gibi seyrettim o zaman konuyu kapattım.

Şu anda açık ara en çok izlenen dizi Diriliş reytinglerde zaten ona sözüm yok :D
aga bu konuda çok netim hiçkimse kusura bakmasın :D

10uda geçer yakında Diriliş aga merak etme :D

Ertuğrul rolünü yaşıyor ama :A
geçer geçmez bilemem olanı konuşuyorum :d

Ya kardeşim benim beyin filan kalmadı 42 mesaj yazmışsım bugün konuya ,sohbetiniz sardı bugün vaktimi buraya harcadım:D .Kiralık Aşk konusunda tam sallamadım aslında ,zamanında bölümleri 2 Milyon izleniyordu.Ben youtube girdiğim zaman hemen anasayfada izlenme sayısı gözüküyordu .Ben vadinin 2 milyon üzeri izlendiğini bilmiyordum 1 ile 1,5 arası sanıyordum vadinin de bazı bölümleri 2 milyonu geçmiş.Vadinin eski bölümleri,eski sahneleri filan zaten açık ara en çok izlenen dizi .Diriliş AB grubunda 12 reytingin altına inmiyor ,ben genelden bahsettim .

aaaa totelde vadi gösterilmeden bile 1.oluyoruz yatıp kalkıp bu seyirciye dua etsinler dünyanın hiçbir yerinde boş siyah ekrana 2 saatini veren seyirci bulamazlar para verseler yine zamanlarını o şekilde harcamazlar bu reytingi kurtlar vadisinin ismi getirdi bu sezon pusu falan izlemiyoruz biz kimse kusura bakmıcak size şimdi dün akşam ne izlediğimizi neye bakarak 2 saatimizi geçirdiğimizin resmini atacam bu seyirciye dua etsinler başkalarına para verseler zamanlarını vermezler :F

bu sezon izlediğimiz şey budur 🙂🙂🙂
D4vGlv.jpg

Ya kardeşim benim beyin filan kalmadı 42 mesaj yazmışsım bugün konuya ,sohbetiniz sardı bugün vaktimi buraya harcadım:D .Kiralık Aşk konusunda tam sallama değil aslında zamanında bölümleri 2 Milyon izleniyordu.ben youtube girdiğim zaman hemen anasayfada çıkıyordu gözüküyordu .Ben vadinin 2 milyon üzeri izlendiğini bilmiyordum 1 ile 1,5 arası sanıyordum vadinin de bazı bölümleri 2 milyonu geçmiş.Vadinin eski bölümleri,eski sahneleri filan zaten açık ara en çok izlenen dizi .Diriliş AB grubunda 12 reytingin altına inmiyor ,ben genelden bahsettim .
bi yerde yanlış bişey varsa bunu yazan sen bile olsan düzeltmek bizim görevimizdir aga kusura bakma yani :D vadinin birçok bölümü 2 milyonu geçti bu sezon mesela 277.bölüm 2.5 milyon izlenme
sezon finali 3.5 milyon izlenme var

aga bu konuda çok netim hiçkimse kusura bakmasın :D

geçer geçmez bilemem olanı konuşuyorum :D
Yahu ben ne kusura bakmıcam .Bak ben sana diyorum ki Muhteşem Yüzyıl ilk sezonları güzeldi diyorum izledim diyorum sen sabahtan beri yok karı dizisi,yok karılar izler eee kardeşim hiç mi hatrım yok benim:D .Muhteşem Yüzyıl sonraları senaryoyu bozdu ilk sezonları karı dizisi değildi .Hayır hiç izlememişsin ben izledim diyorum sana doğrdur aga der insan:D

Yahu ben ne kusura bakmıcam .Bak ben sana diyorum ki Muhteşem Yüzyıl ilk sezonları güzeldi diyorum izledim diyorum sen sabahtan beri yok karı dizisi,yok karılar izler eee kardeşim hiç mi hatrım yok benim:D .Muhteşem Yüzyıl sonraları senaryoyu bozdu ilk sezonları karı dizisi değildi .Hayır hiç izlememişsin ben izledim diyorum sana doğrdur aga der insan:D
bu konu hakkındaki görüşlerimi biliyorsun işte hala uzatıyorsun evet karı dizisi bana göre bunu izleyen erkeklere şaşkınlıkla bakıyorum ki zaten erkekler pek izlemiyordu :D hiç sevmiyorum o diziyi gıcık oluyorum :D

Eleştirende çok , kalbiniz kırılmasın diye hafif eleştiri yazıyorum:D cidden adamın oyunculuğu çok kötü ama Eğturul karekterinde oyunculuğunu ilk sezonuna göre geliştirmiş.
Ben hiç görmedim kötü yazan senin görüşün saygı duyarım liderlik yeteneği var adamda gerçekten çok iyi bir oyuncu bu bana göre tabi bakabilirsin heryere kim eleştriyyor acep :D