- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Bence cevap yanlışŞimdi mafya olmuş [emoji2] keşke öyle bir rolde girseydi [emoji20]
Bence cevap yanlışŞimdi mafya olmuş [emoji2] keşke öyle bir rolde girseydi [emoji20]
1 hafta bekleyip göremedim bile ayy şu yusufun smithin evinde 20 dakıka gezinti senaryosu yerine andiye 5 dakıka ayıramamışlarmıSes cikarmadi goruntu verdi gitti
Bölüm yazmayi beceemiyorlar. O bos sahneler yerine su bolumu efsane bir bolum kivamina getirebilirlerdi1 hafta bekleyip göremedim bile ayy şu yusufun smithin evinde 20 dakıka gezinti senaryosu yerine andiye 5 dakıka ayıramamışlarmı
Derken Yuzarzif geldi bu karakter Yusuf adini haketmiyoBu da Yusuf'un planı olmasın ya valla çok koyuyor [emoji20]
Geçer o inat. Ben de öyle diyodum eskiden, buradaki eskilere sorabilirsin. Şimdi bırakıyorum diziyiinadına Kurtlar Vadisi !
sevilen oyunculara bilerek sahne yazılmıyor gibi sanki ön plana çıkıcaklar diye korkuları var diyecem nerdeyse 1 hafta andrei için bekledik biz bölümü yusuf smitin evinde geziyorBölüm yazmayi beceemiyorlar. O bos sahneler yerine su bolumu efsane bir bolum kivamina getirebilirlerdi
O senin vadiciligin ona birşey diyemem ; ama ben kendimi biliyorumGeçer o inat. Ben de öyle diyodum eskiden, buradaki eskilere sorabilirsin. Şimdi bırakıyorum diziyi
Aa ölmemiş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?