Kurtlar Vadisi Pusu 279.Bölüm Yorumları

sen edinemezsin aga ölçüm yapan şirketler çeşitli hususlara dikkat ederek aileleri seçiyorlarmış , bunun listesi falan da sözde gizli ,bizde nerde o şans 🙂
Üste para sayayım beni de seçsinler :D Çok şaibeli bir sistem o zaman

Screenshot_2016-01-14-20-07-48.png
KanalD'ye göre oğlu olmayadabilirmiş. Allah allah çok tuhaf şeyler olacak bu gece.

tabi ki öyle aga saçma sapan işler bir zaman bu liste yapımcıların eline geçmişti operasyon falan yapılmıştı adamlar denekleri maaşa bağlayıp kendi yapımlarını izlettirmişler
Biliyorum o olayı işte çok ucu açık bir sistem. Aslında dijital platform kullanan herkesin takibi çok rahat yapılabilir uydudan. Herkesin evinde ya Digiturk ya Dsmart ya Tivibu vs. Falan var. Bunların dataları çok rahat toplanır cihaza carta curta ne gerek var ki

Biliyorum o olayı işte çok ucu açık bir sistem. Aslında dijital platform kullanan herkesin takibi çok rahat yapılabilir uydudan. Herkesin evinde ya Digiturk ya Dsmart ya Tivibu vs. Falan var. Bunların dataları çok rahat toplanır cihaza carta curta ne gerek var ki
yerine sağlam bir ölçüm sistemi gelmeli aga denek sayısnın kat ve kat fazla olduğu seyircinin her türlüsünü ölçen bir sistem bulunmalı

yerine sağlam bir ölçüm sistemi gelmeli aga denek sayısnın kat ve kat fazla olduğu seyircinin her türlüsünü ölçen bir sistem bulunmalı
Aynen daha geniş kitlelerden verilerin alınması lazım. Youtubedaki izlenmeler de dikkate alınsa ve oraya da reklam düzenlemesi yapılsa daha çok para kazanır Pana. Çünkü youtubeda da inanılmaz izlenme alıyoruz.

BDA3BQ.jpg

Ulan daha düzgün birini bulsaydınız keşke oynatacak :D Ama kurgu mantıklı gelmeye başladı.

Nur topu gibi Yusuf Alemdarımız oldu hayırlı olsun :F

10 dakikadır Yusuf sahnesi eğer böyle boş sahnelerle 2.5 saatlik bölüm yaptılarsa infazlarını çektiler.

yusuf a bak parayı tercih ediyor çakal :A bakalım babasını öğrenince ne tepki verecek