vay sen yemekde mi yapıyon?Yemek yapiyodum duzenlicem bekle
vay sen yemekde mi yapıyon?Yemek yapiyodum duzenlicem bekle
Yok be aga Kurtlar Vadisi gününde vakti mi kimseye ayıramamvay sen yemekde mi yapıyon?hayırdır yalnız mısın
ne adamsın sen yazmışsın ya yemek yapıyom diyeYok be aga Kurtlar Vadisi gününde vakti mi kimseye ayıramamEvde ailecek yemek yicez. Bu arada konuyu duzenledim
12 arkasina sarkacak o zamanVadi, yeni yaşına en uzun bölümle giriyor
12 arkasina sarkacak o zaman
151 dakikalık en uzun bölümümüz olacakmış15 Ocak ile bağlamak için 00.00'ı geçirtecekler. Ama KanalD reklamları ilave ederek uzatır kesin. Verem kanser olmayalım da..
yok aga kanal d açıkBeyaz Tv izliyomusun @-KADİR-Erdogan Kilicdarogluna fena kapak yapmis![]()
tabi aga hemde cayır cayır 😀Bişey sorcam reklamlarda KanalD açık kalsa reyting kazandırıyor mu ? (Cihaz olması gerektiğini biliyorum)
İyi aman açık kalsın kanala bir dk tahammül edemiyorum ama Vadiye canımız fedatabi aga hemde cayır cayır 😀
aynen öyle aga vadi için çalışmaya devam; ah birde evde cihazımız olsaydı 😀İyi aman açık kalsın kanala bir dk tahammül edemiyorum ama Vadiye canımız feda![]()
![]()
En büyük sürpriz Yusufun ölmesidir.Bölüm sonunda izleyicileri bomba bir sürpriz bekliyor! #13Senedir1Numara
aman süpriz falan olmasın ne zaman öyle denilse pek iyi olmuyorBölüm sonunda izleyicileri bomba bir sürpriz bekliyor! #13Senedir1Numara
Cihazı nerden edinebiliriz?aynen öyle aga vadi için çalışmaya devam; ah birde evde cihazımız olsaydı 😀