Sen de beğenmediysen bu iş bitmiştirselamlar
ne yorum yapsam diye düşünüyorum güzel başlamıştı sonrası boş
neden böyle bir bölüm çekmişler anlamadım ben ya
keşke gerçekten öyle olsa keşke sende çok iyi biliyorsun ki aga ne övgüler dizmiştim ama gerçekten artık elle tutulacak hiçbir yanı kalmadı vadinin yani övecek hiçbirşey yok sözün bittiği yer derler ya işte o durumdayız artık@takas @china_shangai telefonuma mesajlar geliyor bölüm iyi diye birde mesajlaşıyorum ama sizi daha fazla sinirlendirmemek için paylaşmıyorum 🙂
Sen de beğenmediysen bu iş bitmiştir
olay yerine zeynep de geleecek
Hala tartışılır diyorsun yani pes doğrusuyapım ekibinin emeklerine sağlık tatmin olduk mu tartışılır ama elden gelen birşey yok emekleri için teşekkürler
Ohaaaaa kuzen Yiğen abla kardeş kimlere kaldı vadibu arada senaryo ekibine selma hacıosmanoğlu nun kardeşi ayşegül hacıosmanoğlu da eklenmiş
Vadiyi 2 kadinin eline birakmak ? Ulan bu erkek dizi kari dizisi degil !bu arada senaryo ekibine selma hacıosmanoğlu nun yanı sıra ayşegül hacıosmanoğlu da eklenmiş
yapanlar açmışlar değil bizzat isim ver yaz oraya etiketle @takas diye ne gerek var lafı dolandırmayaBen buralarda vadi bitmiş derken bana eleştiri yapanlar bugün görüyorum ki gözünü yeni açmışlar eee geç olsun güç olmasın 🙂
aga nereye daha yeni başladıkcümleten hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?