Kurtlar Vadisi Pusu 279.Bölüm Yorumları

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,595
Puanı
1,061
Efsane 13.Yaşında !

Bir Türkiye Fenomeni Kurtlar Vadisi Yüzlerce Oyuncuyu Star Yaparak Halkın Sevgilisi Haline Getirdi.

Türkiye De İlklere İmza Atan Kurtlar Vadisi 13.Yaşındada Yıldızlarını Yaratmaya Devam Ediyor !
Kurtlar Vadisi Pusu 278.Bölüm Özeti ile 20.00'de
Yeni Bölümü ile 20.45'de Kanal D ekranlarında.

Yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
@Polat Şaşmaz bir dahaki sefere konuya biraz bilgi ekleyip açarsan seviniriz, başlığı da düzgün atmalısın. Yoksa konu bir sonraki kişiye geçer haberin olsun.

@Polat Şaşmaz konuyu bir düzenle vadinin doğum günü 13.yılımız ayar çek yap güzel birşeyler

BeyazTv'deki bölümü yeni bölüm diye iteleseler kimsenin gıkı çıkmaz Allah çarpsın

Kurtlar Vadisi Pusu'ya 13 Kere Maşallah!
Kurtlar Vadisi Pusu 13. yaşını kutluyor!

15 Ocak 2003'te ilk bölümü yayınlanan dizi büyük bir başarıya imza atarak 13 yıl boyunca zirvedeki yerini korumayı başardı.

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli ve Ertan Saban’ın yer aldığı dizi bu hafta 279. Bölümüyle hayranlarının karşısına çıkarak kırılması zor bir rekora daha sahip olacak…

DİZİ SEKTÖRÜNÜN LOKOMOTİFİ

13 yıl boyunca binlerce oyuncunun rol aldığı Kurtlar Vadisi Pusu, Türk dizi sektörünün lokomotifi olmayı başardı. Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu yüzlerce yeni oyuncuyu dizi sektörüne kazandırdı.

TÜRK DİZİLERİNİ DÜNYAYA AÇTI

Kurtlar Vadisi Pusu aynı zamanda Türk dizilerinin dünyaya açılmasına da öncülük etti. Dizi, toplam 33 ülkede televizyonlar tarafından yayınlanarak bu alandaki başarısını kanıtladı…

BÜNYESİNDEN DÖRT FİLM ÇIKTI
Pana Filmin yapımcılığını üstlendiği Kurtlar Vadisi efsanesi, Kurtlar Vadisi Irak, Kurtlar Vadisi Gladio, Muro: Lanet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine ve son olarak Kurtlar Vadisi Filistin isimli dört sinema filmini sektöre kazandırdı…

13 yıldır her Perşembeme ambargo koyan efsane. Ama 13 uğursuz derlerdi inanmazdım bu sezon Allaha emanet gidiyoruz. Şu sezon geçsin ve kanalımız bir değişsin her şey düzelecek ben inanıyorum..

[QUOTE=

Son düzenleme: