Bu konu Raci-Bahadır-Cüneyt olmadan işlenemezdi zaten. Bu konuyu onlar hazirladi onların devaminı getirmeleri gerekiyordu
Sen deyince aklıma geldi 2005'teki sahnede 2 tane posta kağıdı vardı. Polat bir kağıdı bilerek karun sandığı için hazırlamış olabilir, asıl zarf geliyor yada başka bir yerde olabilirBence Polat o zarftakileri degistirdi. Sonra bir hamleyle o zarfi oraya koydu. Ve toplantiya katildi
Sen deyince aklıma geldi 2005'teki sahnede 2 tane posta kağıdı vardı. Polat bir kağıdı bilerek karun sandığı için hazırlamış olabilir, asıl zarf geliyor yada başka bir yerde olabilir![]()
işe bak ya seyirciye bak ; muhteşem yüzyılda adamlar bir bölümde başrol oyuncusunu değiştiriyorlar kız sarışındı kumral oldu , çakırdı ela gözlü oldu, adamlar seyircisiyle medyasıyla gaz veriyorlar dizinin geleceği için çalışıyorlar dizi mantığı içerisinde olabilir diyorlar
biz taaa 10 yıl önce bir kurgu yapıyoruz aradan 10 yıl geçiyor dizi mantığı ile falan de değil gerçekten on yıl geçiyor dizinin yapımcısı senaristi yönetmeni hepsi gitmiş onca yıldır bir ton konsept geçmiş buna rağmen adamlar çok titiz çalışarak bu konuyu hem de gayet mantıklı bir şekilde nihayete ulaştırıyorlar boşlukları ortadan kaldırıyorlar ama gelen tepki bir güruh için söylüyorum takdir etmek yerine daha olayı anlayamamışken bile tukaka yapmaya çalşıyor sonra da ahkam kesmeye devam ediyor sen bu şekilde bu diziye nasıl katkı sağlıyorsun ha ? nasıl destekcisi oluyorsun haa?
müsait bir zamanda postahaneye git bir isim yaz mesela Recep Tayyip Erdoğan herkes tanır mı? her halde tanır sadece isim yaz adres yazma görevli adresi yazmanızı isteyince siz Erdoğan ın adresini bilmiyormusunuz diye sor adam sana bakalım ne dieyecek ; en hafif kelime ile saçmalama diyecekSen ne içtin aga ya vadinin senaristi bile eleştiriye açıktır sen vadinin sahibi gibi konuşuyorsun klasik aziz yıldırım'a bağladın kendine gel bir eleştiri yapıyoruz burada
10 yıl önce dizinin bu kadar süreceğini bilmiyorlardı bu bir gerçek
2.gerçek ise o zarfın o sandığa nasıl girdiği 2 seçenek var ya polat kendi elleriyle koydu yada bir şekilde senaristlerin uçukluğuna bağlı bağlayacaklar bir yere
3.gerçek ise herkesin herkesi eleştirmeye hakkı var savunma yapabilirsin ama saçma falan diyemezsin kimseye lütfen dikkat edelim şu konuya
Aga sana hak veriyorum ama bu seyirci ben dahil Polatin o zarfla Tapinakcilari bitirecegini dusunuyorduk 10 sene bununla yattik bununla kalktik ama dusundugumuz gibi cikmadi. Bu nedenden dolayi bir tepki olacaktir elbet ama olumlu elestiri daha cok olacaktirmüsait bir zamanda postahaneye git bir isim yaz mesela Recep Tayyip Erdoğan herkes tanır mı? her halde tanır sadece isim yaz adres yazma görevli adresi yazmanızı isteyince siz Erdoğan ın adresini bilmiyormusunuz diye sor adam sana bakalım ne dieyecek ; en hafif kelime ile saçmalama diyecek
adamı bunu izah ediyorum sırf muhalefet etmek için buna itiraz ediyor biz neden bahsediyoruz
o başka konu senin beklentin karşılanmamıştır eyvallah bunu dile getirirsin ama yapılan işede saygı duyarsın hele bir de olayı mantıksızlıkla saçmalıkla nitelendirirsen ben de cevabını veririm sonra da sorarım bunun neresi mantıksız neresi gerçeğe aykırı diyeAga sana hak veriyorum ama bu seyirci ben dahil Polatin o zarfla Tapinakcilari bitirecegini dusunuyorduk 10 sene bununla yattik bununla kalktik ama dusundugumuz gibi cikmadi. Bu nedenden dolayi bir tepki olacaktir elbet ama olumlu elestiri daha cok olacaktir
3.dakikaya dikkat bir kağıt Polat'ın elindeyken diğer kağıt masanın üzerinde. Eğer ortada çift zarf varsa büyük bomba olur
iyi olur azıcık kalite görürAynen kardeşim katılıyorum. Açık ve net söylüyorum bu bölümden tatmin olmayan gitsin kösem izlesin. Haftalardır sıkıntıdan uyuyan babam bile "haftaya nasıl bekleyeceğiz?" dedi yıllar sonra..
Ohhhaa hakikaten ha hic dusunmemistim bunu 😱3.dakikaya dikkat bir kağıt Polat'ın elindeyken diğer kağıt masanın üzerinde. Eğer ortada çift zarf varsa büyük bomba olur![]()
Şimdi aklıma geldi eğer böyle bir çalım atarlarsa efsane olur. Bize gösterdikleri zarf gerçek zarf ama ikinci zarf boş ve Polat'ın toplantıya giriş bileti. Umarım senaristler bunu düşünmüştür aksi aklımın ucundan geçmiyorOhhhaa hakikaten ha hic dusunmemistim bunu 😱
Hemen cahite bir mesaj attim İnşallah gorur de okurŞimdi aklıma geldi eğer böyle bir çalım atarlarsa efsane olur. Bize gösterdikleri zarf gerçek zarf ama ikinci zarf boş ve Polat'ın toplantıya giriş bileti. Umarım senaristler bunu düşünmüştür aksi aklımın ucundan geçmiyor![]()
Cahit'e benden selam söyle bir zahmet Yusuf'a daha az sahne yazsınHemen cahite bir mesaj attim İnşallah gorur de okur
Aga mesaj atsan ne yazar çoktan çekmişlerdir veya yazmışlardır bölümü.Hemen cahite bir mesaj attim İnşallah gorur de okur