filintayı yazanlar vadi ekibinde çaycı olur ancak kendine gelsenaristleriniz filinta'yı izlesinde aksiyon nasıl yazılır örnek alsın aga.
filintayı yazanlar vadi ekibinde çaycı olur ancak kendine gelsenaristleriniz filinta'yı izlesinde aksiyon nasıl yazılır örnek alsın aga.
inşallah öyle olur dicemde aga görüceksinizki öyle bişey olmicak.çok daha iyisi olacak aga bunu bugün gösterdiler net bi şekilde
şu abartma işini senden iyi yapan yok forumda.filintayı yazanlar vadi ekibinde çaycı olur ancak kendine gel
güzel bi senaryo oluşturdun ancak yusuf sevilmeyen bi karakter o yüzden o iş yatar yusufun sonu akif gibi olacak ötesi yokAga bu senaristler Yusuf'tan yeni bir Polat yaratmaya çalışıyorlar. Polat Aslan Amca tarafından Karahanlı'lardan kaçırılmıştı Yusuf Polat tarafından Asya'dan kaçırıldı. Polat Tapınakçıların kutsal saydığı kana sahip Yusuf'ta da Kuzuzadelerden gelen bir kan var diye biliyorlar. İlerleyen bölümlerde Yusuf'un Polat'ın emriyle Karacaahmet'in yanına yerleştirildiği açığa çıkarsa al sana Kurtlar Vadisi:Yusuf
biz sadece gerçekleri söyleriz gerisi başkalarının işi çaycı dedimde çaycı bile yapmazlarşu abartma işini senden iyi yapan yok forumda.
bu bölümde herkes şunu gördü ki vadi dehşet bi şekilde yoluna devam ediyor sıkıntı tınneinşallah öyle olur dicemde aga görüceksinizki öyle bişey olmicak.
tamam kardeşim iyi geceler size.güzel bi senaryo oluşturdun ancak yusuf sevilmeyen bi karakter o yüzden o iş yatar yusufun sonu akif gibi olacak ötesi yok
biz sadece gerçekleri söyleriz gerisi başkalarının işi çaycı dedimde çaycı bile yapmazlar
bu bölümde herkes şunu gördü ki vadi dehşet bi şekilde yoluna devam ediyor sıkıntı tınne
bugün hayal kırıklığına uğrattın aga sen tek başına 14 sayfa yapardın zaten neyse çıkma 20 yapalımBen bugun bolume konsantre olamadim. O nedenle yorum sov yapamadim yoksa 14 degil 20 olmustu coktan
Ben cikmamda arkadaslari bilmiyorum
Hayırlı geceler aga Allah rahatlik versinhadi hayırlı geceler
kapının önünden bile geçirmezler yani onu demek istiyorum adamlarda çap sorunu vartamam kardeşim iyi geceler size.
tilki oradan nasıl çıkacak ben onu daha çok merak ediyorum orası daha bi şok oldubölüm sonu iyiydi ya gerçekten polat ordan nasıl kurtulacak acaba
tilki oradan nasıl çıkacak ben onu daha çok merak ediyorum orası daha bi şok oldu
3-3 olmazsa eleneceklervadi öyle bi bitti ki maçı tamamen unutmuşum bjk elendi mi
vadi öyle bi bitti ki maçı tamamen unutmuşum bjk elendi mi
Sonları iyiydi. Baslari cok sıktı beniŞu an bu başlığı görüntüleyenler (9 üye ve 0 misafir)
beyler bölüm yorumlarınızı alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?