aynen aga birde sezonun ilk bölümlerinde diyolog yoktu hep patır patır adam vuruluyordu şimdide silahlar sustu konuşma dönemi başladı bu evreden sonra da artık tam oluruzFragman güzel ancak süper değil bu sezon fragmanlar coşturucu olmuyor ama bölüm çoğu fragmandan daha güzel oluyor o yüzden müthiş bi bölüm olacağından şüphemiz yok
süha babayı dizide de aynı şekilde uğurlamak daha iyi olur tabi senaristlere kalmış bişey
çok fazla aksiyon sahnesine gerek yok etkileyici diyaloglar ve raconlar bazen çok daha aksiyon katabiliyoraynen aga birde sezonun ilk bölümlerinde diyolog yoktu hep patır patır adam vuruluyordu şimdide silahlar sustu konuşma dönemi başladı bu evreden sonra da artık tam oluruz
Patır patır yerine çatır çatır Ada'm vuruyorlar mazaallahaynen aga birde sezonun ilk bölümlerinde diyolog yoktu hep patır patır adam vuruluyordu şimdide silahlar sustu konuşma dönemi başladı bu evreden sonra da artık tam oluruz
tabi ki orası öyle hele son bölümlerde ki aksiyon sahneleri düşündürücü ama yine de aksiyon lazım agaçok fazla aksiyon sahnesine gerek yok etkileyici diyaloglar ve raconlar bazen çok daha aksiyon katabiliyor
tebrikler başkan güzel ''ti'' ye aldın beni 🙂 niye geçen bölüm sadece 5 kişi öldü onuda tilki öldürdü onun haricinde hiç silah yoktu 😀Patır patır yerine çatır çatır Ada'm vuruyorlar mazaallah)))))
adam gibi çekseler tabi ki lazım ama son bikaç aksiyon sahnesi gibi yapacaklarsa hiç gerek yok derim aga sadullah şentürk ü getirseler ne müthiş olurtabi ki orası öyle hele son bölümlerde ki aksiyon sahneleri düşündürücü ama yine de aksiyon lazım aga
La Kadir Cidde'n meftaları saydın mıtabi ki orası öyle hele son bölümlerde ki aksiyon sahneleri düşündürücü ama yine de aksiyon lazım aga
tebrikler başkan güzel ''ti'' ye aldın beni 🙂 niye geçen bölüm sadece 5 kişi öldü onuda tilki öldürdü onun haricinde hiç silah yoktu 😀
aga pusat yusuf ikilisi nasıl olur sence? bence denenmeli bu iş yusuf un ustanın safında olması daha iyi olacak gibiadam gibi çekseler tabi ki lazım ama son bikaç aksiyon sahnesi gibi yapacaklarsa hiç gerek yok derim aga sadullah şentürk ü getirseler ne müthiş olur
tabi başkan saydım bende boş yok bilirsinLa Kadir Cidde'n meftaları saydın mı))
La olm ne Yusuf'u yaaaaaga pusat yusuf ikilisi nasıl olur sence? bence denenmeli bu iş yusuf un ustanın safında olması daha iyi olacak gibi
tabi başkan saydım bende boş yok bilirsin![]()