- Reaksiyon puanı
- 45,501
- Puanı
- 860
niye yusuf u tek mi izlemek istiyorsun başkanLa olm ne Yusuf'u yaaaaşaka gibi
niye yusuf u tek mi izlemek istiyorsun başkanLa olm ne Yusuf'u yaaaaşaka gibi
Ben o yanılgıyı Akif'te yaşadım Yusuf'u ağzıma almıyayımniye yusuf u tek mi izlemek istiyorsun başkan
Bu Nasıl kelam olm muhahahahahahaha
Aferin valla helal kim tutar seniAkif sahnelerinde en azindan bir heyecan bir zevk vardi. Yusufu artik gormek istemiyorum ya midem kalkiyor su adamin sahnelerinde su adam yerine Pusati bu kadar yukseltseler kimsede sikayetci olmayacak
helal başkan ben bir kere şöyle gülmeyi başaramadımBu Nasıl kelam olm muhahahahahahaha)))))))))))))))))))))))))))))
Öyle degil mi abi. 3 bolumdur Kenan ile Yusuf sahneleriyle iyice cilkini cikardilar. Vadiye zarar vermekten baska bir icaatleri yokAferin valla helal kim tutar seni)
İçimden güldüm bendehelal başkan ben bir kere şöyle gülmeyi başaramadım![]()
başkan sen de bir politikacı hava seziyorum farkındayım görmüyorum zannetme 🙂 şu fragmana iyi de kötü de yok hep alttan ince çalışıyosun 😀İçimden güldüm bendeçaktırmadan
)))
Şimdi bu bizim parlak oğlan Zeynep'in oğlumu çıkacak gerçekten 😉)) babası da Fehmi 😉 vay be 😉başkan sen de bir politikacı hava seziyorum farkındayım görmüyorum zannetme 🙂 şu fragmana iyi de kötü de yok hep alttan ince çalışıyosun 😀
bence oldukca güzel bir senaryo olacak da işte bu kenan ı nereye koyacaz onu bilemedim ki; ama aynı yaşıt değiller yani anneleri farklı olabilir değil mi başkan sen daha iyi bilirsin bu işleriŞimdi bu bizim parlak oğlan Zeynep'in oğlumu çıkacak gerçekten 😉)) babası da Fehmi 😉 vay be 😉
Eğer Yusuf Zeynep'im oğlu çıkarsa Kenan'ın da anası farklı olacaktır tabiki 😉bence oldukca güzel bir senaryo olacak da işte bu kenan ı nereye koyacaz onu bilemedim ki; ama aynı yaşıt değiller yani anneleri farklı olabilir değil mi başkan sen daha iyi bilirsin bu işleri
aga sen daha başlayamadın mı bölümlereFragmanda aksiyon yokda denilmez aslında ben beğendim fragmanı .
Yok başlıyamadım hacı vaktim olmuyor .Bu aralar hiçbir yabancı ,yerli dizi olsun bakamıyorum .aga sen daha başlayamadın mı bölümlere
kötüymüş bir an önce başlasanda eş zamanlı takip etsek keşke ; napıyon çalışıyon falan mıYok başlıyamadım hacı vaktim olmuyor .Bu aralar hiçbir yabancı ,yerli dizi olsun bakamıyorum .
Yok çalışmıyorum , bu aralar spor filan ,arkaşlarla vakit geçiriyorum derken zamanım olmuyor .kötüymüş bir an önce başlasanda eş zamanlı takip etsek keşke ; napıyon çalışıyon falan mı
iyiymiş aga 😀Yok çalışmıyorum , bu aralar spor filan ,arkaşlarla vakit geçiriyorum derken zamanım olmuyor .