Kurtlar Vadisi Pusu 273. Bölüm Fragmanı

Akif sahnelerinde en azindan bir heyecan bir zevk vardi. Yusufu artik gormek istemiyorum ya midem kalkiyor su adamin sahnelerinde su adam yerine Pusati bu kadar yukseltseler kimsede sikayetci olmayacak

başkan sen de bir politikacı hava seziyorum farkındayım görmüyorum zannetme 🙂 şu fragmana iyi de kötü de yok hep alttan ince çalışıyosun 😀
Şimdi bu bizim parlak oğlan Zeynep'in oğlumu çıkacak gerçekten 😉)) babası da Fehmi 😉 vay be 😉

Şimdi bu bizim parlak oğlan Zeynep'in oğlumu çıkacak gerçekten 😉)) babası da Fehmi 😉 vay be 😉
bence oldukca güzel bir senaryo olacak da işte bu kenan ı nereye koyacaz onu bilemedim ki; ama aynı yaşıt değiller yani anneleri farklı olabilir değil mi başkan sen daha iyi bilirsin bu işleri

bence oldukca güzel bir senaryo olacak da işte bu kenan ı nereye koyacaz onu bilemedim ki; ama aynı yaşıt değiller yani anneleri farklı olabilir değil mi başkan sen daha iyi bilirsin bu işleri
Eğer Yusuf Zeynep'im oğlu çıkarsa Kenan'ın da anası farklı olacaktır tabiki 😉

artık yeni karekterlerin gelme vakti gelmiştir; vadide ben hiç hatırlamıyorum bu kadar dar bir karekter havuzu olsun dizinin gidişatı açısından iyi oluyor derli toplu gidiyor heyecanlı falan da oluyor ama bir yerden sonra yavan gelmeye başlayacak

Son düzenleme: