Kurtlar Vadisi Pusu 273. Bölüm Fragmanı

-KADİR-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
45,501
Puanı
860
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 273. bölüm fragmanı yayınlandı.

Fragman orta derece pek beğenmedim ustanın sesiylede yine oynamışlar bune arkadaş ya şu seslerle uğraşmayın artık şukadar.

fragmanda aksiyon olmasa da heyecanlı bir bölüm izleyecek gibiyiz

süha beyin fragman gününde vefaet etmesinden dolayı belkı bu bölüm deyinmezler ama haftaya mutlaka cenaze sahnesi bekliyorum öyle ismi anılmadan kaybolup gitmez umarım vefa göstermemiz lazım 🙂🙂🙂

zeynepin annesi olduğunu galiba yusufa söylüyor :F:F:F

Geçtiğimiz bölümde 22:45 reklam öncesi 2 dakikalık Tilki'nin sahnesi güzeldi. Bölümün uzaması gayet güzeldi tabii, reklam sonrası da acayip heyecanlıydı. Ama geneli itibariyle vasat bir bölümdü. Bu haftaki fragmanda da başı heyecanlı, sonu durgun olacak gibi gözüküyor. Umarım bizi yanıltır da daha güzel bir bölüm izleriz.

Süha baba karakteri ayni nedenle diziden ugurlanmali bence.. yazim grubu gerekeni yapacaktir (umarim).

artık yusuf un olayında bir somut adım olsun olayı netleşsin zeynep in çocuğumu öktemle ilişkisi ne öğrenmemiz lazım öğrenirsek bu konu güzel iş görecek belli çünkü gizem koyduklarına göre iyi birşey çıkacak ama bir yere bağlamaları lazım bu şekilde giderse yusuf da iyice antipatik olacak

Fragman güzel ancak süper değil bu sezon fragmanlar coşturucu olmuyor ama bölüm çoğu fragmandan daha güzel oluyor o yüzden müthiş bi bölüm olacağından şüphemiz yok
süha babayı dizide de aynı şekilde uğurlamak daha iyi olur tabi senaristlere kalmış bişey

Fragman güzel ancak süper değil bu sezon fragmanlar coşturucu olmuyor ama bölüm çoğu fragmandan daha güzel oluyor o yüzden müthiş bi bölüm olacağından şüphemiz yok
süha babayı dizide de aynı şekilde uğurlamak daha iyi olur tabi senaristlere kalmış bişey
aynen aga birde sezonun ilk bölümlerinde diyolog yoktu hep patır patır adam vuruluyordu şimdide silahlar sustu konuşma dönemi başladı bu evreden sonra da artık tam oluruz

aynen aga birde sezonun ilk bölümlerinde diyolog yoktu hep patır patır adam vuruluyordu şimdide silahlar sustu konuşma dönemi başladı bu evreden sonra da artık tam oluruz
çok fazla aksiyon sahnesine gerek yok etkileyici diyaloglar ve raconlar bazen çok daha aksiyon katabiliyor

çok fazla aksiyon sahnesine gerek yok etkileyici diyaloglar ve raconlar bazen çok daha aksiyon katabiliyor
tabi ki orası öyle hele son bölümlerde ki aksiyon sahneleri düşündürücü ama yine de aksiyon lazım aga

Patır patır yerine çatır çatır Ada'm vuruyorlar mazaallah :))))))
tebrikler başkan güzel ''ti'' ye aldın beni 🙂 niye geçen bölüm sadece 5 kişi öldü onuda tilki öldürdü onun haricinde hiç silah yoktu 😀

tabi ki orası öyle hele son bölümlerde ki aksiyon sahneleri düşündürücü ama yine de aksiyon lazım aga
adam gibi çekseler tabi ki lazım ama son bikaç aksiyon sahnesi gibi yapacaklarsa hiç gerek yok derim aga sadullah şentürk ü getirseler ne müthiş olur

tebrikler başkan güzel ''ti'' ye aldın beni 🙂 niye geçen bölüm sadece 5 kişi öldü onuda tilki öldürdü onun haricinde hiç silah yoktu 😀
La Kadir Cidde'n meftaları saydın mı :)))

Yusuf,Kenan,Mete sahnelerini atip degerlendiriyorum.

Fragmam gayet guzel bolum sezonun en iyi bolumlerinden biri olacak İnşallah. Gecen bolum gibi sıkıcı olmaz İnşallah