biran önce gelse iyi olacak aga adam 50 bölümdür kayıpgelir aga gelir oda gelir
Uzakta aramaya gerek yok Mete Aymar zamaninda nasildi unuttunuz mu Nafiz falanen çok onu bekledim aga yav raskoln gibi adam nerde
adam şimdiden efsane oldu bu kadar beceriksizini nadir görmüşüzdür![]()
abi cahit canlı bomba olsa yine de şu aşamada ölmezUlan canlı bombada Cahit'e yakınmış patlasa da kısa yoldan ondan da kurtulsak))))))
evet aga bu işin üstadları onlar ama arielde onlara rakip olma yolunda ilerliyorUzakta aramaya gerek yok Mete Aymar zamaninda nasildi unuttunuz mu Nafiz falan![]()
başkan sende ne derdindesin var yaUlan canlı bombada Cahit'e yakınmış patlasa da kısa yoldan ondan da kurtulsak))))))
İnşallah patlarda Altaydan kurtuluruz sevmiyorum su adamiİnşallah patlar adamların her işi başarısız oldu![]()
O kadar diyon yaniabi cahit canlı bomba olsa yine de şu aşamada ölmez![]()
Bulmuşum sahneyi yapıştırayım dedim ama o iş yaşbaşkan sende ne derdindesin var ya![]()
güzel benzetme abi haklısınO kadar diyon yani)) neyse sana katılıyorum eskiden Polat ve adamları ya döverk yada silahla tımar edip madara ederdi şimdi temas yok uzaktan madara ediyor
))) adamlar gergef oldular madara manyağı oldular 😉)) Fener'in eski kalecisi vardı İngiltere'den 8 tane gol yiyen Yaşar , kova Yaşar derlerdi
)) Bu iki çapsız da kova Yaşar gibi durmadan madara manyağı oluyorlar 😉)))
Bulmuşum sahneyi yapıştırayım dedim ama o iş yaş)))
aga son reklamdan sonra aynı yerde bittiği için kapattım bişey olursa söyle ama orda biter büyük ihtimalleBölüm 2 saati gecti iyide oldu![]()
o adamın içinde patlasa yine birşey olmaz ona su içer geçer hahahaSon 10 saniye
Bence bomba patlamazCahit Bombay'ı düşünce gücüyle durdurur
))))
Eskiden her karakter tutuluyordu simdi o senaryodan eser yok malesef hic unutmam Zaza Dayi ilk girdiginde o kulak cekmeyi herkes yapiyodu beni sevin mi sevmin mi diyeAh @-KADİR- ah ben daha ne yapayım kendimi zorluyorum yine olmuyor yine olmuyorvadi mi seyrediyoruz yoksa başka dizi mi ???? Hiç vadi tadı alamıyorum
konular karakterler ne yazık ki hiç oturmadı
![]()
bu bölüm için bu yorumlar normal abi itiraz edeceğim birşey yok 4-5 iyi haftanın ardından bu vasat bölüm geldi yusuf un mete nin sahnelerine irite oldumAh @-KADİR- ah ben daha ne yapayım kendimi zorluyorum yine olmuyor yine olmuyorvadi mi seyrediyoruz yoksa başka dizi mi ???? Hiç vadi tadı alamıyorum
konular karakterler ne yazık ki hiç oturmadı
![]()