Kurtlar Vadisi Pusu 272.Bölüm Yorumları

Birsey olmadi orada bitti ama keske kapatmasaydin ben reklamlari bike acik tutuyom Muhtesem Rezalet yukselmesin diye
aga rakip olarak mı görüyosun bende reklamları kapatmıyorum da son reklamdan sonra tv yi kapatıyorum bazen :D

bu bölüm için bu yorumlar normal abi itiraz edeceğim birşey yok 4-5 iyi haftanın ardından bu vasat bölüm geldi yusuf un mete nin sahnelerine irite oldum
aga yusuf karakterinden bi cacık olmaz gibi gözüküyor fazla üstüne gidilmesini anlamıyorum

bölüm beklentilerimizi karşılamış olsaydı coşkuyla daha da çok yapardık ama buna şükür :D
Olsun aga ya onca guzel bolumden sonra bu durgunluk beni fazla etkilemedi yeter ki o enfes bolumler devam etsin. Kac kisi yoruk yapiyoruz surda bence gayet iyi. Eski arkadaslarda olsaydi bunun en az 2 katini daha yazardik

Olsun aga ya onca guzel bolumden sonra bu durgunluk beni fazla etkilemedi yeter ki o enfes bolumler devam etsin. Kac kisi yoruk yapiyoruz surda bence gayet iyi. Eski arkadaslarda olsaydi bunun en az 2 katini daha yazardik
aynen çok eksiğimiz var kardeşlerimizin çoğu aktif değil

bölümü beğendim ben facemde sorun olduğu için yazamadımda yorum
bölümü tekrar izlicem ama

Bölümü indirmeye başladım yolda izleyeceğim ama anladığım kadarıyla beklentilerin altında geçmiş. Sonra yorum atarım :)

Yazım grubun yazdığı durgun bölümler arasında en başarılı bölüm olmuş.. 110 dakika diyalogla da geçse, bölümü beğendim. Şu sıralar aksiyon sahnesi istemek en son şey olur bence. Yönetmen son 271. Bölümle tamamen kendini batırdı benim gözümde.

'Dövüş' konusuna değinmek gerekirse tekrardan.. herkesin süper yetenekli olması büyük sıkıntı bana göre. Polat, Kazım örneklerini vermiştim önceden. Buna bugün Raskoln de dahil olmuştur.. bana göre bu adamı keyifli ve özel kılan konuşması ve dövüşü.. fakat her karakter aynı derecede dövüşmeye kalkınca otamatikmen adamların özelliği ölüyor. Pusat karakteri son bölümde adamları madara etmesi her ne kadar güzelde olsa, diğer taraftan yukarıda bahsettiğim sıkıntı doğuyor. Doğan Ümit Karaca Vadi tarihin en kötü yönetmenidir.. bu konuda da gereken adımlar atılmalı.. gerçeklik iyice kaybolmakta.

Ayrıca Polat'a ve Cahit'e ölümsüz ve kim gelirse gelsin, dünyada en güçlü ikili oldukların havası verilmesi çok büyük hata. Eski senaryo ekibimiz bunun çizgisini çok güzel ayarlayabiliyordu.. yani her ne kadar Polat onlardan güçlü de olsa, 'seni zaten öldürürüm, benden güçlüsü yok' havası verilmiyordu. Hem Polat karakteri hemde düşman karakterler böylece daha gerçekçi ve senaryo daha heycanlı oluyordu.
Seyircinin şu 13 yılda vadiye yazdığı yorumlar eleştiriler analizler vs. dünyada örneği yoktur.. hele Pana Film Forum döneminde seyircinin yaptığı sayfalarca uzun yazılar halen unutamam. Ve bugün tüm krizlere rağmen alınan reyting büyük bir başarıdır.

dünkü bölüm sağlam olsaydı daha iyi reyting alabilirdik ama tam da beklediğim gibi gelmiş sonuçlar diğer dizi uzun vadede tutmayacak bir iş demiştim ve aynen öyle oluyor totalde özetimizinbile gerisinde :kiki: