Kurtlar Vadisi Pusu 272.Bölüm Yorumları

Ulan canlı bombada Cahit'e yakınmış patlasa da kısa yoldan ondan da kurtulsak :)))))))

abi cahit canlı bomba olsa yine de şu aşamada ölmez :D
O kadar diyon yani :))) neyse sana katılıyorum eskiden Polat ve adamları ya döverk yada silahla tımar edip madara ederdi şimdi temas yok uzaktan madara ediyor :)))) adamlar gergef oldular madara manyağı oldular 😉)) Fener'in eski kalecisi vardı İngiltere'den 8 tane gol yiyen Yaşar , kova Yaşar derlerdi :))) Bu iki çapsız da kova Yaşar gibi durmadan madara manyağı oluyorlar 😉)))

başkan sende ne derdindesin var ya :A
Bulmuşum sahneyi yapıştırayım dedim ama o iş yaş :))))

O kadar diyon yani :))) neyse sana katılıyorum eskiden Polat ve adamları ya döverk yada silahla tımar edip madara ederdi şimdi temas yok uzaktan madara ediyor :)))) adamlar gergef oldular madara manyağı oldular 😉)) Fener'in eski kalecisi vardı İngiltere'den 8 tane gol yiyen Yaşar , kova Yaşar derlerdi :))) Bu iki çapsız da kova Yaşar gibi durmadan madara manyağı oluyorlar 😉)))

Bulmuşum sahneyi yapıştırayım dedim ama o iş yaş :))))
güzel benzetme abi haklısın :D

bölüm geçen haftanında altında kaldı tek iyi tarafı ise sonu gelecek bölümün ilk yarısısına heyecan getiricek şekilde bitti bomba konusu hemen halolmazsa eğer gelecek bölümün ilk yarısı hareketli umarım geçer 🙂🙂🙂

Son 10 saniye

Bence bomba patlamaz :) Cahit Bombay'ı düşünce gücüyle durdurur:)))))

bir haftayı da böylece bitirmiş olduk haftaya daha iyi bir bölüm izleriz inş bu bölüm sadece idare etti

Ah @-KADİR- ah ben daha ne yapayım kendimi zorluyorum yine olmuyor yine olmuyor :( vadi mi seyrediyoruz yoksa başka dizi mi ???? Hiç vadi tadı alamıyorum :( konular karakterler ne yazık ki hiç oturmadı :(

Ah @-KADİR- ah ben daha ne yapayım kendimi zorluyorum yine olmuyor yine olmuyor :( vadi mi seyrediyoruz yoksa başka dizi mi ???? Hiç vadi tadı alamıyorum :( konular karakterler ne yazık ki hiç oturmadı :(
Eskiden her karakter tutuluyordu simdi o senaryodan eser yok malesef hic unutmam Zaza Dayi ilk girdiginde o kulak cekmeyi herkes yapiyodu beni sevin mi sevmin mi diye

bu bölüm için bu yorumlar normal abi itiraz edeceğim birşey yok 4-5 iyi haftanın ardından bu vasat bölüm geldi yusuf un mete nin sahnelerine irite oldum