kadını deli sandı ayollPolat niye inanmadı başta acaba
kadını deli sandı ayollPolat niye inanmadı başta acaba
bu karakterlerden bizim istediğimiz heyecanı almamız imkansız abişkom en azından ikimizin oyüzden bir an önce andrei pusat raskoln üçlüsüne geçilmeli ben bu sezonkı karakterlerden birşey anlamadım yusuf zeynep gölge bunlar ne yapmaya çalısıyorlar bilmiyorumAnadolu'yu tuttum Cahit'e çocuk muamelesi yaptı
Sıkıldım artık gölgenin mekanından da oturmasından da 😉)) aksiyon kardeşim aksiyon 😉
yok başkan skoru takip ediyorum sadece 🙂
Olm yeni aldığınız led tv elektriksiz çalışmıyor mu çalışmıyorsa atın gitsin 😉Sansima tukureyim elektrikler gitti
Yok abi ya hasta oldum ben birde acayip midem bulaniyor babam seker hastasi bir sey yapmadan ustume geldi bende kendimi savunayim derken kafaya terligin sert topuguyla bir vurdu kafam gidikOlm yeni aldığınız led tv elektriksiz çalışmıyor mu çalışmıyorsa atın gitsin 😉
Rutinin dışına çık ))bölüm normal gidiyor anadolu selçuk lu yu sevdim renkli bir karekter olacak belli hüsnü ve cahit e ayar verme sahneleri güldürdü
ne gibi başkan burda ilk defa anadolu selçuklu ile hüsnü sahnelerini beğendiğimi söyledim 😀Rutinin dışına çık ))
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı ))))))))))Yok abi ya hasta oldum ben birde acayip midem bulaniyor babam seker hastasi bir sey yapmadan ustume geldi bende kendimi savunayim derken kafaya terligin sert topuguyla bir vurdu kafam gidik
Yok abi ya hasta oldum ben birde acayip midem bulaniyor babam seker hastasi bir sey yapmadan ustume geldi bende kendimi savunayim derken kafaya terligin sert topuguyla bir vurdu kafam gidik
aha sizin diyalog da hiç fena değil bu ne ya tam kahkahalık cümlelerDam üstünde saksağan vur beline kazmayı ))))))))))
Ada'ma led tv dedim adam bana hayat hikayesini anlattı )))))))aha sizin diyalog da hiç fena değil bu ne ya tam kahkahalık cümleler
diyoya kafam gidik diye cidden gitmiş başka nasıl açıklanacak bu durumAda'ma led tv dedim adam bana hayat hikayesini anlattı )))))))