yok aga o işler vadide olmaz hele ki ustada olmaz sen karıştırdın herhalde o dizi vadi değil edho adında bir diziydi sanırımLeyla ile Zeynep iyi rakip olurlardi birbirlerine
Ya bir aralar İnci ile Leyla nasil kapisiyosa bunlarda oyle kapisirdiyok aga o işler vadide olmaz heleki ustada olmaz sen karıştırdın herhalde o dizi vadi değil başka diziler
2 aydır siyah ekran veriyor çünkü kanal d birşey görebilsem yorum yapıcam ama analiz yapılmıyor siyah ekrandan@Çiğdem- 2 aydır aynı şeyi yazıyorsun bıktım artık izleme sen git karı kavgası izle eşkıyayı
@vadikızı senin savundugun kanal pkknin partisinin reklamini yapiyor. Buna ne diyeceksin bakalım. Atv de Trt de boyle reklamlar var mı ? Sen uyumaya devam et
Boş boş konuşma bu ne hadsizlik izleme izleme2 aydır siyah ekran veriyor çünkü kanal d birşey görebilsem yorum yapıcam ama analiz yapılmıyor siyah ekrandan
Istersek konuşuruz karışma şikayetin varsa şikayet et adamı kanser etmeyinburası vadi bölüm yorumları başlığı burda siyaset tartışmayalım olurmu
kadircim lütfen rica ediyorum senden
yorum yapıyoruz şikayet edersin olur biter kimsenin yorumuna akrışmaya hakkın yokBoş boş konuşma bu ne hadsizlik izleme izleme
Şu anki senaristleri eskileriyle karistirma istersen su an bu bolumler samda kayisi. Bunun ustu biraz zor bu senaristlerle.yorum yapıyoruz şikayet edersin olur biter kimsenin yorumuna akrışmaya hakkın yok
hakaret ettiğim birşeyde yok zaten bölümde sende birşey anlamadın benimle zaman öldürüceksin öylemi hadi cnm başka kağıya bölüdmen analiz yağıcak birşey bulamayınca başaksına saldırmayın senarist ben değilim sonucta gidin bu bölümü yazanalra hesap sorun
aynı senaristler değilmi ayolll değiştilermiŞu anki senaristleri eskileriyle karistirma istersen su an bu bolumler samda kayisi. Bunun ustu biraz zor bu senaristlerle.
Racilerle karistirma diyorum. Bende Racilerin kalemine alistim ama eger o eski gizem akil yakalanirsa yavas yavas unuturuz onlari biraz sabretmemiz lazim elbet senaryo daha da guclenecektiraynı senaristler değilmi ayolll değiştilermi
Istersek konuşuruz karışma şikayetin varsa şikayet et adamı kanser etmeyin
Bu bölumu begenmeyenler Vadiye bir sure ara versinlet bence. Ben yarin bir kez daha tekrar izlicem Vadi kendini yavas yavas toparliyor çok Şükur. Şu anda tek eksigimiz gizem akil ve catisma sahneleribu bölümü beğenmeyen varsa tamam olabilir vadiyle ilgili bir beklenti içinde olmasın bu bölümden tatmin olmayan daha da zor olur bu bölümden iyisi sezon içinde belirli sayıda ancak olabilir
gölge karakterini çok çabuk pasif yaptılar polatın karşısına direk zeynepi koydular hemde gölge adına koydular gölgeyi koruyor anlamında gerçi @china_shangai abişkom bölüme girer girmez ertanı 2-3 bölüme halleder bu senaristler demişti yine haklı çıktı adam🙂Racilerle karistirma diyorum. Bende Racilerin kalemine alistim ama eger o eski gizem akil yakalanirsa yavas yavas unuturuz onlari biraz sabretmemiz lazim elbet senaryo daha da guclenecektir