Kurtlar Vadisi Pusu 269. Bölüm Yorumları

@Çiğdem- 2 aydır aynı şeyi yazıyorsun bıktım artık izleme sen git karı kavgası izle eşkıyayı

konuya bak ya sinek avlıyo eskiden olsaydı şimdi 30.sayfaya yazıyorduk :(

başta gökhan kırdar a tüm senaristelere emekleri için teşekkürler güzel bir bölüm izledik son sahnelerde süperdi

Boş boş konuşma bu ne hadsizlik izleme izleme
yorum yapıyoruz şikayet edersin olur biter kimsenin yorumuna akrışmaya hakkın yok
hakaret ettiğim birşeyde yok zaten bölümde sende birşey anlamadın benimle zaman öldürüceksin öylemi hadi cnm başka kağıya bölüdmen analiz yağıcak birşey bulamayınca başaksına saldırmayın senarist ben değilim sonucta gidin bu bölümü yazanalra hesap sorun
:F:F:F

Biz yalnız değiliz 13 yıldır iktidarda, 13 yıldır ekranlardayız. Olmayada devam edeceğiz.#kurtlarvadisipusu

yorum yapıyoruz şikayet edersin olur biter kimsenin yorumuna akrışmaya hakkın yok
hakaret ettiğim birşeyde yok zaten bölümde sende birşey anlamadın benimle zaman öldürüceksin öylemi hadi cnm başka kağıya bölüdmen analiz yağıcak birşey bulamayınca başaksına saldırmayın senarist ben değilim sonucta gidin bu bölümü yazanalra hesap sorun
:F:F:F
Şu anki senaristleri eskileriyle karistirma istersen su an bu bolumler samda kayisi. Bunun ustu biraz zor bu senaristlerle.

bu bölümü beğenmeyen varsa tamam olabilir vadiyle ilgili bir beklenti içinde olmasın bu bölümden tatmin olmayan daha da zor olur bu bölümden iyisi sezon içinde belirli sayıda ancak olabilir

bu bölümü beğenmeyen varsa tamam olabilir vadiyle ilgili bir beklenti içinde olmasın bu bölümden tatmin olmayan daha da zor olur bu bölümden iyisi sezon içinde belirli sayıda ancak olabilir
Bu bölumu begenmeyenler Vadiye bir sure ara versinlet bence. Ben yarin bir kez daha tekrar izlicem Vadi kendini yavas yavas toparliyor çok Şükur. Şu anda tek eksigimiz gizem akil ve catisma sahneleri

deli hüsnü bu bölümde epey güldürdü kendi kaçırılışını kurgulayarak anlatması iyi düşünülmüş :X

Racilerle karistirma diyorum. Bende Racilerin kalemine alistim ama eger o eski gizem akil yakalanirsa yavas yavas unuturuz onlari biraz sabretmemiz lazim elbet senaryo daha da guclenecektir
gölge karakterini çok çabuk pasif yaptılar polatın karşısına direk zeynepi koydular hemde gölge adına koydular gölgeyi koruyor anlamında gerçi @china_shangai abişkom bölüme girer girmez ertanı 2-3 bölüme halleder bu senaristler demişti yine haklı çıktı adam🙂

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961