Kurtlar Vadisi Pusu 266.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -KADİR-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Polat'ın yanına adamlar lazım :)))) gerçi Cahit Ordu'ya bedel ama 😉))) inandırıcılık açısından daha etkili olur:)
Abi senin Cahit hem telefonla konuşuyor hemde adam öldürüyor geçen haftalarda uçuyodu bakalım önümüzdeki bölüm ne yapcak merakla bekliyoruz.:))))))))))

aga o kadın dizisiyle vadi mukayese bile edilmez o diziyi çilek kokusu, kiralık aşk, aliye , vb dizilerle kıyas edilir
aynen bende o şekilde bi kıyas yapacam artık

Kadin sahneleri de olsa 15 reyting alabiliriz ama akil edemiyorlar
ne diyorsun sen ya boş boş konuşma yine kadın sahneleriymiş 5 reytingi geçemeyiz öyle olursa
karı dizisi izlemek istiyorsan çok var zaten vadi sana göre değil

aynen bende o şekilde bi kıyas yapacam artık

ne diyorsun sen ya boş boş konuşma yine kadın sahneleriymiş 5 reytingi geçemeyiz öyle olursa
karı dizisi izlemek istiyorsan çok var zaten vadi sana göre değil
Aga bu reyting sisteminde kadin sahneleri sart sadece kadin sahnesi olsun varya 15den asagi almayiz ama ben bunu istemiyorum tabii Vadiye kadin sahneleri yakismaz

Aga bu reyting sisteminde kadin sahneleri sart sadece kadin sahnesi olsun varya 15den asagi almayiz ama ben bunu istemiyorum tabii Vadiye kadin sahneleri yakismaz
kurtlar vadisi kadın dizisi değil öyle bişey olursa tamamen biter efsane hangi 15 den bahsediyorsun

bölüm çok iyiydi hele ki polat ın intikam sahnesi mükemmeldi bu da Türk televizyon tarihine geçer pompalıyla resmen adamların kafasını patlattı ; mülteci sorununu ele almaları ve aktarımı çok iyiydi bu da vadiye yakıştı ,müzikler ve diğer konularda çok iyiydi bölüme emeği geçenlere teşekkürler

bu bölüm gerçekten harikaydı ortada tek bir fiyasko var oda kanal d .

kanal d nin yaptığı yanlış şimdi de bir sürü insan buna takacak buna tepki gösterecek reklam düzenleri ve şekilleri skandaldı

hadi ordan aga boş boş konuşup sıkma canımı şu güzel bölümün ardından nolur izleme vadiyi yorum yapma ya git eşkiyayı izle bak kadınlar bol bol var git izle ulan git
Aga ben Vadiye hakaret etmedim ki (Vadiye hakaret edecek kadar dusmedim cok Sukur) etsem haklisin ben dedim ki sadece bu bos sahnelerin yerine Tnt de ki gibi Leyla-İnci sahneleri cikarsinlar bos sahneleri oyle doldursunlar 5-10 dk bile yeter Vadinin hakkinin yendigi reytingleri bir nebze geri alalim diyorum sen git eskiya izle diyosun :D

müzik konusu harbiden çok önemli bugün ki müthiş müzik tercihleri coşturdu adeta

Aga ben Vadiye hakaret etmedim ki (Vadiye hakaret edecek kadar dusmedim cok Sukur) etsem haklisin ben dedim ki sadece bu bos sahnelerin yerine Tnt de ki gibi Leyla-İnci sahneleri cikarsinlar bos sahneleri oyle doldursunlar 5-10 dk bile yeter Vadinin hakkinin yendigi reytingleri bir nebze geri alalim diyorum sen git eskiya izle diyosun :D
yav arkadaşım biz istemiyoruz öyle gereksiz boş sahneler istemiyoruz öyle reyting falanda artmaz
kadın sahnesi istiyorsan git o diziyi izle bol bol karı kız sahnesi var vadide olmaz