Kurtlar Vadisi Pusu 257.Bölüm Fragmanı

Eski ekible her ne kadar aramız bozukta olsa, şöyle bir gerçek var malesef.. bu sahne Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in kaleminden olsaydı.. fragmanda vadide patlamıştı. Gerçekten tarihi bir sahne olurdu.. zamanında bu gibi karşılaşmalar daha yayınlanmadan olay olurdu.. hatta gündeme bile oturuyordu.. malesef o eski etkiyi kaybetmiş durumdayız.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Ve efsane ofis hazır ; Usta yılar önceki hesabı kapatıp Tilki nin kafasını kopartacak

süper be şimdi gelde bekle bekleyebilirsen bir an önce perşembe gelse de şu sahneleri izleyebilsek

sağol cnm

fragman süper bayıldım valla ofisteyiz ve cumartesi günü fragman geldi
harika ya

Eski ekible her ne kadar aralarımız bozukta olsa, şöyle bir gerçek var malesef.. bu sahne Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in kaleminden olsaydı.. fragmanda vadide patlamıştı. Gerçekten tarihi bir sahne olurdu.. zamanında bu gibi karşılaşmalar daha yayınlanmadan olay olurdu.. hatta gündeme bile oturuyordu.. malesef o eski etkiyi kaybetmiş durumdayız.

Tapatalk 2
bence bu ekipte güzel yazmış fragmandaki sahneyi beğendim ben
ben kaybetmediğimizi düşünüyorum 12 yıldır hala zirvedeysek bence
kaybetmedik🙂

Allahım şimdi ben nasıl bekleyeceğim eski ofis ve Tilki-Polat kapışması resmen kombo üstüne kombo olmuş bu bölüm 10'un altında alırsa yazıklar olsun :D

Vay anam vay bu ne hiz :)))))) ,iste polattan beklenen racon 😉.insaallah tilki 12 saat icinde olmez:((((((