Kurtlar Vadisi Pusu 257.Bölüm Fragmanı

vadiyi en çok eleştirenlerin başında olan birisi olarak şu konuda kesinlikle dizimizin hakkını yiyemem bir dizide karakterler 10 yıl aradan sonra tekrar bulusuyorlar polat amon ve tilki andrei ile en son 10 yıl önce görüşmüştü ve şimdi 10 yıl aradan sonra bu karakterlerle tekrar görüşüyor bunu başarabilicek başka bir dizi olamaz zaten kurtlar vadisi dizi olarak görmüyorum gerçek hayat gibi birşey gerçi gerçek hayatta bile insanlar 10 yıl öncekı görüştüklerini 10 yıl sonra göremeyebiliyor bu bir dizi olarak çok büyük bir olay :love1::love1::love1:
hqdefault.jpg

Ustanın tilki ye verdiği süre çook manidar yıllar öncesinin intikamını alıyor usta tilki de Polat a Samueli öldürmek için 24 saat süre vermişti

Usta sahalara bir döndü pir döndü hızını alamıyor böyle giderse 3-4 bölüme düşman kalmayacak

Şimdi eski polat tilki karşılaşmasında sadece yerler değişmiş :) polat sola tilki sağa acaba tilkiye yol mu verecekler? 12 saat içinde tilki diziden çıkabilir yoksa polata sözünü yedirmezler. Olan tilkiye oldu :(

@-KADİR- aga sen bilirsin eski vadide palanın bahsettiği iş adamını öldürmek için seçilen ikinci grup tilki yoksa? Daha izlemedim ama içimden öyle geldi ikisi de rus :) eğer değilse tilki vadide mi giriyor pusu da mı giriyor diziye?

@-KADİR- aga sen bilirsin eski vadide palanın bahsettiği iş adamını öldürmek için seçilen ikinci grup tilki yoksa? Daha izlemedim ama içimden öyle geldi ikisi de rus :) eğer değilse tilki vadide mi giriyor pusu da mı giriyor diziye?
yok aga o ekip başka daha yeni katılacak düşman olarak mesela kirve var oda efsanedir fazla detaylı anltmıyorum ki şimdi heyecanı kaçmasın 🙂 ; tilki de eski vadide geliyor ve gidiyor aga

yok aga o ekip başka daha yeni katılacak düşman olarak mesela kirve var oda efsanedir fazla detaylı anltmıyorum ki şimdi heyecanı kaçmasın 🙂 ; tilki de eski vadide geliyor ve gidiyor aga
Tahminimiz tutmadı desene :) aynen aga kirve çok iyi mezara gelip raconu kesip gitmesinden anladım, ancak palaya yazık oldu erken öldü.

of of of ofofofofofofof bu ne böyle be eski ofis ve polat tilki restleşmesi
tam 10 yıl 10 yıldır bu restleşmenin rövanşını bekliyorduk işte o gün geldi çattı

fragmanı görünce gözlerime inanamadım cumartesi vadinin fragmanı çıkıyor vay be :D tabi v2 çıkacaktır pazartesi ama bu bizi sabırsızlandırmaya yetti
yalnız tilyi de öldürmeleri felaket olacak böyle müthiş karakterlerden tam anlamıyla faydalanamadan öldürmek benim canımı sıkıyor malesef
polatın bu sözünden sonra tilkinin yaşaması imkansız şu müthiş ötesi oyuncuyu da kaybedeceğimiz için çok üzüldüm :(

@takas o bahsettiğin konudan ben de muzdaribim tilki nin önümüzdeki sezonda devam edeceğini düşünmüştüm senaristlerin o yüzden onu sakladıklarını düşünüyordum artık tilki nin son sahneleri bir efsane karekteri daha uğurluyacaz