Polat Şaşmaz
Favori Üye
Tilki hemen ölmez ya.işte ondan kaçış yok tilki severler olarak tilki yi son kez iyice bir izlemek lazım![]()
yok aga o ekip başka daha yeni katılacak düşman olarak mesela kirve var oda efsanedir fazla detaylı anltmıyorum ki şimdi heyecanı kaçmasın 🙂 ; tilki de eski vadide geliyor ve gidiyor aga@-KADİR- aga sen bilirsin eski vadide palanın bahsettiği iş adamını öldürmek için seçilen ikinci grup tilki yoksa? Daha izlemedim ama içimden öyle geldi ikisi de ruseğer değilse tilki vadide mi giriyor pusu da mı giriyor diziye?
Tahminimiz tutmadı deseneyok aga o ekip başka daha yeni katılacak düşman olarak mesela kirve var oda efsanedir fazla detaylı anltmıyorum ki şimdi heyecanı kaçmasın 🙂 ; tilki de eski vadide geliyor ve gidiyor aga
aga kirve-samuel diyip susuyorumTahminimiz tutmadı deseneaynen aga kirve çok iyi mezara gelip raconu kesip gitmesinden anladım, ancak palaya yazık oldu erken öldü.
Ulan aga Vadi çektirdin canımı 57. bölümün yarısında kalmıştım en sonaga kirve-samuel diyip susuyorum![]()
iyidir AGA iyidir çeksinUlan aga Vadi çektirdin canımı 57. bölümün yarısında kalmıştım en son
---Tapatalk---