Fav10 Haftanın Üyeleri | 15 Aralık -21 Aralık 2025

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,637
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Konu Açanları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazanları​

Haftanın En Çok Hit Kazananları​

Açtığın konuları da hatırlamıyorsan sende Angelicadan hab al :A

@Bully @12.Adam ile muhabbetimde alınganlık yapmasaydın benden 1 mesaj geride olmazdın:A
konu açmada 7. ; hitte 7. olmuşum ; @Royal_Highness biraz kendini zorlayıp mesaj yazsa orada da 7. olup 777 manifesti yapacamışım, kendisini kınıyorum buradan.ss

Açtığın konuları da hatırlamıyorsan sende Angelicadan hab al :A

@Bully @12.Adam ile muhabbetimde alınganlık yapmasaydın benden 1 mesaj geride olmazdın:A
Benim modum sonradan gelir hep :A Önce size mod geldi, bana geç geldi :A Beni baştan çağıraydınız geçerdim tabii seni :A

Zaten benim yazıp yazabileceğim bu kadar. Geçen sene foruma döndüğümden beri rekorum 444 sanırım. Eski forumda 1000'i geçmişliğim var :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
yok onu etmedim :X zaten @Dosi vızır vızır çalışıyor @12.Adam ın mesajları editleme konusunda ustalaştı :A:A
Diyet Komik Kedi GIF by Pitho Spirulina

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Kafana bir şey koydun mu onu başarıyorsun. Sen müsade ettiğin için arada biz nasipleniyoruz yoksa kimseye sıra vermezsin :A hit kısmındada zirve almışsın. Bu tablo çok sık karşılaştığımız bir tablo değil :A
Tebrikler 🎊
Beni bu kadar iyi tanıman. :bhr: Yanlış anlaşılma olmasın, gerçekten ben istediğim için zirve el değiştiriyor yoksa zirveler hep benim olur. :A

Teşekkür ederim. :Z

• Harika
Reactions: Dosi