- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
bende anlamdım kanal d ne yapıyor ççözmek zorNiye bunlar erken reklama girdi.
bu daha başlangıc cnm daha polat leyla yemeğe gidicek evlenme teklifi edilicek bu bölüm polat leyla aşkına ayrılmış durumdaBen de bi 20 DK kadar izledim ama çok durağandı yok o kitabın arasına gül koymuş da yok yarın yemeğe çıkalım da umarım bölümün kalanı da böyle boş geçmez maçta var yoksa yarın ki reytingler dip yapar.
Saat 22:00'ye kadar 60 dakika yayınlayacaklardı. İş bilmiyorlar valla. Millet maç öncesi zaten Vadi izleyecek.bende anlamdım kanal d ne yapıyor ççözmek zor
ben de öyle olmasını beklerdimde kanal d nin nasıl bir düşünme şekli varsa artık saçma sapan iş yapıyorlarSaat 22:00'ye kadar 60 dakika yayınlayacaklardı. İş bilmiyorlar valla. Millet maç öncesi zaten Vadi izleyecek.![]()
Bunlara rağmen iyi reyting alıyoruz yine. İnsan kendi dizisini bu kadar sabote etmez ya.ben de öyle olmasını beklerdimde kanal d nin nasıl bir düşünme şekli varsa artık saçma sapan iş yapıyorlar
aynen aga destek görmek bir yana bunlar resmen köstek oluyorlarBunlara rağmen iyi reyting alıyoruz yine. İnsan kendi dizisini bu kadar sabote etmez ya.
Maç başlıyor arada bakıncan mı? Futbolda bilen insanla konuşuluyor.aynen aga destek görmek bir yana bunlar resmen köstek oluyorlar
aga ancak gol atarsa bjk öyle açarım vadi olunca başka birşeye bakamıyorum ben artık reklam aralarında 🙂Maç başlıyor arada bakıncan mı? Futbolda bilen insanla konuşuluyor.![]()
Aga bende iş güç yok 24 saat boşum Vadi'nin kalan kısmını izlemeye o yüzden boş vaktim çok.aga ancak gol atarsa bjk öyle açarım vadi olunca başka birşeye bakamıyorum ben artık reklam aralarında 🙂
eyvallah aga ; yalnız şimdi gönderme mi yaptın sitem mi ettin pek emin değilimAga bende iş güç yok 24 saat boşum Vadi'nin kalan kısmını izlemeye o yüzden boş vaktim çok.![]()
İyi bişey söyledim.eyvallah aga ; yalnız şimdi gönderme mi yaptın sitem mi ettin pek emin değilim![]()
tamamdır aga 🙂 bugün konuda kimse yok garip sen de gidyorsun tek kaldık konu daİyi bişey söyledim.![]()
tamamdır aga 🙂 bugün konuda kimse yok garip sen de gidyorsun tek kaldık konu da
tamam etiketlerimUsta evlilik teklifi yaparken çağır.
![]()
evet aga mesela sen daha konuya ilk mesajın muhtemelen de şimdi çıkarsın konudanBugün fazla kişi yok))
maç başlayana kadar izleyebildim babam hemen kumandayı aldı elidmen maç bakıyoruz şuanBugün fazla kişi yok))
takılıyorum aga bjk li olarak maça bakman gayet normal tabi 🙂 senin mazretin tamam da bizim vadici agalar bile ortada gözükmüyor niyeyseMaça bakıyorum @-KADİR- birde telden zor oluyor yazmak