Kurtlar Vadisi Pusu 250.Bölüm Yorumları

Polat Şaşmaz

Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
61,302
Reaksiyon puanı
33,523
Puanı
1,061
Konum
Türkiye Yüzyılı
Ya benim anlamadığım bu Kara Kutunun 2.bölümü daha çekilmemiş mi ? Fragmanı vereceklerdi önceden Vadinin reklam aralarında yayınlayacaklardi bizimkiler taktik strateji bilmiyorlar

-Tapatalk-
 

Polat Şaşmaz

Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
61,302
Reaksiyon puanı
33,523
Puanı
1,061
Konum
Türkiye Yüzyılı
Simdi varya bir Polat bir Memati olsa ikisi yeter. Hatta eskisinden çok daha güzel olurdu keşke Memati cikmasdi be simdi ki ekip boş

-Tapatalk-
 

batuhankaralar

Favori Üye
Katılım
11 Ağustos 2012
Mesajlar
22,300
Reaksiyon puanı
16,684
Puanı
1,061
harbi ya düşündükçe gülüyorum hala ustam benim :D

bölüm kısa maç vardı malesef şu efsane öblüm yine hakettiğinin çok altında bi reyting alacak ah ulan ah

yüce majesteye de fena postalar koydu usta sana ne desek az
bu arada 250.bölüm yorum konusunun 4 sayfada kalması hayal kırıklığı oldu nerde bu millet ya kimse yorum yapmıyor
bu bölüm defalarca izlenir​
Aga bölüm erken başladı erken bitti aslında kısa değildi de neyse artık :)

Polatın yanında Memati ve Yasin olacaktı o zaman dizi tam aksiyona dönerdi bölüm de çok iyiydi ustanın kıyıya yüzdüğü sahnede nedense 1.sezondaki Polatı hatırladım hafif laciverte çalan gömleği ve jöleli gibi görünen ıslak saçları aynı delikanlı Polattı :D
 

china_shangai

Favori Üye
Ölümsüz Üye
Katılım
29 Kasım 2012
Mesajlar
16,053
Reaksiyon puanı
31,942
Puanı
859
şu patlama işini pana filim lütfen senaryodan çıkarsın :))) yani kötü bile bir derece ,varın ne kadar berbat olduğunu siz düşünün:(((( birde bu patlamanın akabinde polatın o şekilde kurtulması da baya abartı olmuş :)))) kendi adıma bu iki sahneyi izledikten sonra bölümle ilgili düşüncelerim de büyük bir hayal kırıklığına uğradım.
bölümlerde bir şeyler eksik ,maalesef heyecan diplerde.eskiden nefesimizi tutarak izlerdik acaba ne olacak diye heyecanlanırdık ,şimdilerde ise ne tahmin edersek hepsi bir bir bölüm sonunda karşımıza çıkıyor.cahitin final sahnesini zaten gördük fragmanda :))) bari yanıltın bizi vursun adam orada cahiti bizde bekleyelim ne olacak diye :( gelecek bölümde polat cahit diye bağırıp eğilmesini sağlayacak cahitte kurtulacak. şimdi bu mu yani .kusura bakmayın ama bu kadar basit bir senaryo diğer bütün dizlerde var .eeee bizim diğer dizilerden ne farkımız kaldı :))))fragmanda son sahneyi göstermek çok mantıklı bir şey mi o zaman diziyi izlemenin ne anlamı kalıyor ki????????

polat bölüm başında deniz altının içinde elleri kelepçeliydi sonra kaçtı sonra yüce majeste tarafından yakalandı sonra yine kaçtı , en sonunda cahitlere kadar gelebildi bu akış biraz saçma gelmiyor mu sizlere ? ? peki şimdi soruyorum geçen sezondan itibaren abartılan yüce majestenin elinden polat ne yaparak kaçtı ? balkonun kapısını açtı ve kaçtı şimdi mantık açısından biraz saçma olmuyor mu beyler :)))) ben bu patlamadan itibaren süre gelen kaçış kurtuluş ve cahitlere varış serüvenini kendi içimde sindiremiyorum :))))) kendime anlatamadığımı da başkalarınında anlamasını beklemiyorum :) vadiye bu serüveni hiç yakıştıramadım .daha başka kaçış modelleri bulunabilirdi.


ben hep eski vadi ve iskolu bölümlerin muhteşem olduğundan dem vururum. polat şevkonun mekanından kaçtı aslan akbeyin eğitimlerini gösterdiler , 5 dakika nefesini tutabildiğini öğrendik ve her şey mantıklı bir şekilde gelişti efsane sahne oldu . bunu geçelim iskender büyük vardı polatı 5 bölüm tuttu mekanında polat ordanda kaçtı ama herşeyi mantıklı bir şekilde yazdılar polatın ilaçları almaması çakmak çalması klozetin altını delmesi ve en sonunda kaçması buda efsane bir sahne .

şimdi sizlere soruyorum güzel kardeşlerim :))) bu nasıl bir çelişki, sıradanlaşma ,hayal dünyasının sınırlarını zorlama .bu işler bu kadar mı basite indirilmeli , bu kadar mı ayağa düşürülmeli.biraz daha mantık çerçevesinde senaryo lütfen .:))))

bölüm genel olarak güzeldi beğendim fakat o kadar saçma olaylar vardıki bölümün tadını kaçırdı.:)))) sizde bana sorabilirisniz bu ne yaman çelişki china diye ama benim bu bölümden hissettiklerim bunlar ne yazık ki:(((((((((
 
Son düzenleme:

-KADİR-

Favori Üye
Katılım
18 Şubat 2014
Mesajlar
18,982
Reaksiyon puanı
45,501
Puanı
861
Yaş
30
Ayrıntıya girip saçmalık aramaz isek süper bir bölümdü.
 

china_shangai

Favori Üye
Ölümsüz Üye
Katılım
29 Kasım 2012
Mesajlar
16,053
Reaksiyon puanı
31,942
Puanı
859
Ayrıntıya girip saçmalık aramaz isek süper bir bölümdü.
O AYRINTI DEDİĞİN MEVZUUUU BU BÖLÜMÜN HEM EN MERAK EDİLEN KURTULUŞ RECETESİ HEMDE BU BÖLÜMÜN OMURGASINI OLUŞTURAN EN ÖNEMLİ KISMIYDI:))))) EĞER SANA O PATLAMA SAHNESİ, POLATIN KURTULUŞU VE CAHİTLERE VARIŞ SERÜVENİ MANTIKLI GELİYORSA SÖYLİYECEK KELAMIM YOK :)))) DEDİĞİM GİBİ ZEVKLER VE RENKLER MESELESİ :)))))
 

Forum İstatistikleri

Konular
170,512
Mesajlar
3,690,498
Kullanıcılar
8,421
Son Üye
tekin