Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ahmet turgut un senaristlik yanı naısl bilmiyorum şuanda diriliş ertuğrul un senaryo grubunda yer alıyor malatyalıdır

üniversiteye konferansa gelmişti gitmiştim çok güzel konuşuyor

Abi kusura bakmada Vadiciler Soner Yalçını acaip abartıyor.Tapınakçıların işleyişlerini herkes yapar.Numla ilgili internette ve birçok kitapta bir sürü bilgi vardır.Bunu yapmak zor olmasa gerek :)
ya şu forumda bir kere bile soner yalçın ismi geçmemiştir sallama lütfen ilk defa ben söyledim. hep raci cücü bahadırdan dem vuruldu .tapınakçıları diziye aksettirmek kolay öyle mi .vay be başımıza senarist tarihçide kesildin sırf adamın siyasi düşüncesinden dolayı bok atma .hak edene hakkını verecen

kesinlikle abi soner yalçının kitaplarından bile yararlanıldı adı üstünde konsept danışmanı bay pipo kitabı çok önemli bi kitaptır vadi için
soner yalçın ı gram sevmiyorum ama bunlar gerçekler

yapma Allah aşkına ne kadar kolay görünüyor ordan herkes yaparmış kimse bi haltta yapamaz valla
o işler o kadar kolay değil vadi dışında bu işi anlatabilen bi oluşum olmadı Türkiye de herkes yapabiliiyosa yapsında görelim
Aga bende sana basit birşey söylileyim.Selman Kayabaşı var Soner Yalçının 100 gömlek üstü biri işte.Ona birşey demem mesela :)

ahmet turgut un senaristlik yanı naısl bilmiyorum şuanda diriliş ertuğrul un senaryo grubunda yer alıyor malatyalıdır

üniversiteye konferansa gelmişti gitmiştim çok güzel konuşuyor
o muhteşem vadinin ilk serilerinin jeneriklerine bak ahmet turgutta var.ben çok iyi tanırım muhteşem adamdır

ya şu forumda bir kere bile soner yalçın ismi geçmemiştir sallama lütfen ilk defa ben söyledim. hep raci cücü bahadırdan dem vuruldu .tapınakçıları diziye aksettirmek kolay öyle mi .vay be başımıza senarist tarihçide kesildin sırf adamın siyasi düşüncesinden dolayı bok atma .hak edene hakkını verecen
Abi bu değil diğer forumları dedim ben :) iyi ediyorum bu adamın ne yazdıkalrı var Başbakana Ak Partiye böyle bir adamı istemiyorum da hakkını falanda vermiyorum.Çok abartıyorsunuz bu ismi.Silindi gitti piyasadan

o muhteşem vadinin ilk serilerinin jeneriklerine bak ahmet turgutta var.ben çok iyi tanırım muhteşem adamdır
abi biliyorum jenerikte hep vardı da yani nasıl katkı veriyordu onu kestiremiyoruz ne tür konularda bilgi sahibidir neler yapar tam olarak bilemiyorum yoksa müthiş bi adam olduğu kitaplarından belli hemşerim aynı zamanda

@takas yakın zamanda Kurtlar Vadisi'ne başla.. herhalde uzun süredir izlemeyi bekleyenleren bi biz kalmıştık.. halen dün akşamki bölümün etkisindeyim.. efsanenin daha 1. Bölümü olmasına rağmen kilitlenmiş bir durumdayım.. bölüm başında gelişen art ardına suikastlar.. sonrasında Raci Şaşmaz'ın Ali Candan karakteri ile mest etmesi.. vs. Aile içerisinde ki sıcaklık ve doğallığa hayran kaldım.. şuan herşey o kadar yapmacık hale gelmiş ki, insan izlerken zevk akmıyor.. bu kadar aksiyonun içerisinde dram ve tv tarihinde yazılmış bir efsane aşk... iyi ki bu bölümleri arada sırada izlemeyip beklemişim.. 1. Bölüm yeni bölüm gibi geldi dün..

Tapatalk 2

Son düzenleme:
evet 100 gömlek üstün vadinin içine eden kadronun başında kendileri:)))))))))
Abi Selman Kayabaşı senaryo grubunda değil anlasanıza.Hanedanları kendi bildikleriyle işlediler sonra işin içinden çıkamayınca vazgeçtiler.Süreyi oynuyorlar şimdide.Sezonun ilk 3 bölümünde yer aldı ve gitti :)

abi bende soner yalçının gelmesini isterdim hatta öyle bir söylenti vardı hatırlarsan serdar akarla birlikte ama fos çıktı

Kurtlar Vadisi Pusu ŞUBATTA final yapmalıdır 1,5-2 sene sonra KURTLAR VADİSİ artık sonuna ne eklenecekse öyle tekrardan ekranlara geri dönmelidir NET.Ben zaten izlemiyorum artık

Abi Selman Kayabaşı senaryo grubunda değil anlasanıza.Hanedanları kendi bildikleriyle işlediler sonra işin içinden çıkamayınca vazgeçtiler.Süreyi oynuyorlar şimdide.Sezonun ilk 3 bölümünde yer aldı ve gitti :)
iyi olursa selmandan kötü olursa pana yazım grubundan :)))) ben anlamam kendisi iyi bir tarihçi araştırmacı yazar olabilir ama vadiye etkisi sezonun en berbart sezonunu yaşatıyor ben ona bakarım

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato