Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bahadırlar olsaydı mutlaka çıkar yol bulurlardı onların ölüsü bile izlettiriyor bi şekilde
şuan senaryoyu kim yazıyor daha doğrusu yazamıyor bilmiyorum ama bu işin sonu kötü gözüküyor koskoca vadinin kendine gelmesi lazım
bunu genel olarak söylüyorum bu bölüm güzeldi idare etti ama ilerisi için senaryo yok bişey yok ümit yok gelecek vaad etmiyor

settar diye bi adam var vadide ki işlevi nedir kızının işlevi nedir kurtlar vadisi isimli dizide bunların işlevi görevi nedir ne yaparlar diziye ne katarlar

fehmi ve oğullarının işlevi nedir sakat olan oğlunun yanındaki kızın vadiye katkısı nedir

bunlarla zaman bile doldurulmaz bakın vadinin geçmiş yıllarına çok uç bi örnek olacak ama eski vadiye bakalım bana deyin ki şu karakter gereksizdi 1 tane söyleyin figuranlar bile efsanedir figuranlar

arada bir gösterilen abuzer kömürcü şuan bir efsanedir mesela oğlu erdal efsanedir iplikçi nedim efsanedir palanın adamları bile efsanedir düşünün

eski vadide yan oyuncuları tek gösterseler bile biz yine müthiş haz alıyorduk kim olursa olsun hangi karakter olursa olsun hepsi birbirinden mükemmeldi

aynı şekil pusuda da fazlasıyla örneklerimiz mevcut aron fellerler iskenderler muro adamları sonrasında zaza dayı ve yeğenleri mehmet fikretler ayı ibolar yalçın bulut memati atışmaları
tataroğlunun oğlu şekerim bile zevk veriyordu

şimdi öyle mi tabi değil settarın kızıyla diyaloğu kimi ilgilendirir kime zevk verir bomboş bi sahnedir
fehminin oğullarıymış ulan bize ne bunlar kim

yani çok büyük sorunlar var ve bunların halledilme şansı şuan da yok inanın organizasyon yapacak derman bile yok çünkü herşey sorun herşey eksik neyi nasıl halledebiliriz ki
müzikler bile sorun olmuş durumda aksiyon sahnelerinde saçma sapan bişey çalıyor
vadimiz bitene kadar sonuna kadar izlicez destekçisi olacaz kötü günde de ama bu yolun sonu hiç iyi gözükmüyor bizde bu dizinin hayranları bağımlıları tiryakileri olarak bu duruma çok üzülüyoruz malesef
cnm bahadırlar ve raci necati beye geçmiş olsun demeye gelmemişler biz vadiciler bahadırla raciyi kabul edersek yüzümüze tükürsünler bence bunları durumu neye benziyor biliyormusun babasının cenazesine gitmeyen çocuklara benziyor
ben şimdi reyting için necati beye vefasızlık göseren necati beyin canını hiç e sayan kişilere sırf reyting için tekrar aramıza almam eğer necati bey onları alırsa işte ozaman tepki gösteririm ben reytingler insan canından dahamı önemli bu adamları necati bey alsa bile bu saatten sonra vadiciler oalrak biz kabul etmememiz lazım para pul şöhret reyting hepsi insan canından önemsizdir necatinin canını hiç e saydı bunlar belkide içlerinden gebersin dediler artık günahları boyunlarına demem şuuu 20 reyting geliceğini bile bilsem bu adamları vadide görmeyi istemiyorum necati beyin canı reytingten daha önemlidir :bhr::bhr::bhr:

Bahadırların eksikliği her yönden belli oluyor.

Eskisi gibi raconlar replikler yok.Efsane olmuş karakerler yok.İlgi çekici dialoglar yok.Gündemi takip eden ve buna göre fikrini her zaman bildiren Vadi yok.Karakterlerin bir ağırlığı yok.Eskisi gibi gizem ve heyecan yok.Eskisi atışmalar yan karakterin hikayesi falan yok.Polat Alemdarın sağ ve sol kolu yok.Memati ve Abdülhey onun dava arkadaşlarıydı.Şimdikiler ise sadece adamı.Bana kgt samimi gelmiyor.Zamanında Polata yaptıkları az buz birşey değildi.Nitekim Akifib Polatı boğacağı bölümde kgt birşey demeyerek zaten samimiyeti öldürmüştür bana göre

Pana Yazım grubu değişmelidir yoksa sonu felaket olacak Vadinin :(

cnm bahadırlar ve raci necati beye geçmiş olsun demeye gelmemişler biz vadiciler bahadırla raciyi kabul edersek yüzümüze tükürsünler bence bunları durumu neye benziyor biliyormusun babasının cenazesine gitmeyen çocuklara benziyor
ben şimdi reyting için necati beye vefasızlık göseren necati beyin cnını hiç e sayan kişilere sırf reyting için tekrar aramıza almam eğer necati bey onları alırsa işte ozaman tepki gösteririm ben reytingler insan canından dahamı önemli bu damları necati bey alsa bile bu saatten sonra vadiciler oalrak biz kabul etmememiz lazım para pul şöhret reyting hepsi insan canından önemlidir necatinin canını hiç e saydı bunlar belkide içlerinden gebersin dediler artık günahları boyunlarına demem şuuu 20 reyting geliceğini bile bilsem bu adamları vadide görmeyi istemiyorum necati beyin canı reytingten daha önemlidir :bhr::bhr::bhr:
tabi ki öyle ama gerçekten keşke ölseydi diye düşünmüşlerse Allah onların belasını versin ama o kadar da hain olamazlar
hayatta herkes hata yapabilir kardeşler arasında kavga olur gelip özür dileseler oturup konuşsalar halledilmeyecek hiçbişey yok aslında ama araları tam olarak ne durumda bilemiyoruz
tabi şuanlık imkansız gözüküyor biz her zaman Necati Şaşmaz'ın yanındayız NET

tabi ki öyle ama gerçekten keşke ölseydi diye düşünmüşlerse Allah onların belasını versin ama o kadar da hain olamazlar
hayatta herkes hata yapabilir kardeşler arasında kavga olur gelip özür dileseler oturup konuşsalar halledilmeyecek hiçbişey yok aslında ama araları tam olarak ne durumda bilemiyoruz
tabi şuanlık imkansız gözüküyor biz her zaman Necati Şaşmaz'ın yanındayız NET
cnm adam canıyla boğuşuyor doktorlar 2-3 ay dizide oynayamaz diyor eğer elimde imkan olsa ben kalkıp gitmek istiyordum yanına bahadırlar okadar ekmeğini yedi adamın necatinin onalrda kardeşi gibiler bence raci zaten kardeşi eğer necatinin yanına gitmiyorsalar
ben eminim gebersin lafını kullandıklarına tabi günahları boyunlarına

babasının cenazesine gitmeyen çocukla bu durum bence aynı ben farkını göremiyorum🙂

ben şimdi reyting için necati beye vefasızlık göseren necati beyin canını hiç e sayan kişilere sırf reyting için tekrar aramıza almam eğer necati bey onları alırsa işte ozaman tepki gösteririm ben reytingler insan canından dahamı önemli bu adamları necati bey alsa bile bu saatten sonra vadiciler oalrak biz kabul etmememiz lazım para pul şöhret reyting hepsi insan canından önemsizdir necatinin canını hiç e saydı bunlar belkide içlerinden gebersin dediler artık günahları boyunlarına demem şuuu 20 reyting geliceğini bile bilsem bu adamları vadide görmeyi istemiyorum necati beyin canı reytingten daha önemlidir :bhr::bhr::bhr:
Çiğdem kendi hayatımdan örnek verecem.Mesela annem ile teyzemin arası 5 yıldır bozuktu hiçbir şekilde bayramda aramazdılar birbirlerini düşman gibiydiler sonra birden bir konu için annem aradı ve barıştılar.Düşün yani kardeşler arasında olur öyle.Kavga edip barışan bir sürü insan var

zaten ablacım arkadaşların serzenişleri olmayacak duaya amin demeye benziyor:) o iş çoktan bitti.yani koskoca türkiye cumhuriyetinde bu iki adam haricinde bu senaryoyu yazacak adam bulunamaz mı ?

zaten ablacım arkadaşların serzenişleri olmayacak duaya amin demeye benziyor:) o iş çoktan bitti.yani koskoca türkiye cumhuriyetinde bu iki adam haricinde bu senaryoyu yazacak adam bulunamaz mı ?
Bulunur ama Vadi gibi olmaz başka dizi gibi olur.Vadiyi Vadi yapan senaristler bu üçü işte

Bahadırların eksikliği her yönden belli oluyor.

Eskisi gibi raconlar replikler yok.Efsane olmuş karakerler yok.İlgi çekici dialoglar yok.Gündemi takip eden ve buna göre fikrini her zaman bildiren Vadi yok.Karakterlerin bir ağırlığı yok.Eskisi gibi gizem ve heyecan yok.Eskisi atışmalar yan karakterin hikayesi falan yok.Polat Alemdarın sağ ve sol kolu yok.Memati ve Abdülhey onun dava arkadaşlarıydı.Şimdikiler ise sadece adamı.Bana kgt samimi gelmiyor.Zamanında Polata yaptıkları az buz birşey değildi.Nitekim Akifib Polatı boğacağı bölümde kgt birşey demeyerek zaten samimiyeti öldürmüştür bana göre

Pana Yazım grubu değişmelidir yoksa sonu felaket olacak Vadinin :(

Abi nasıl analiz @china_shangai

Çiğdem kendi hayatımdan örnek verecem.Mesela annem ile teyzemin arası 5 yıldır bozuktu hiçbir şekilde bayramda aramazdılar birbirlerini düşman gibiydiler sonra birden bir konu için annem aradı ve barıştılar.Düşün yani kardeşler arasında olur öyle.Kavga edip barışan bir sürü insan var
bakkk cnmm iş artık normal bir küslük değil belkı raciler haklıydı ama raciler haklıysada haksız durua düştüler necati canıyla boğuşurken yanına gitmedikleri an tüm haklarını yitirdiler artık bu normal bir küslük değil senin annen teyzen trafik akzası geçirip yoğun bakımda deseler ve annen gitmese ozaman sen annene tepki koymucakmıydın onların işi artık normal bir küslük değil
bbasının cenazesine gitmeyen çocuk durumundalar şuan farkı yok 🙄🙄🙄

ne derseniz diyin arkadaşlar tamam ayıp ettiler adama bir geçmiş olsun demediler ama kimlerin hatası olmuyoki biz bile yeri geliyo en sevdiğimiz insanın ufak bir yanlışını görsek bile artık buna ne olmuş olmamış umrumda değil diyoruz bunların arasındaki kavgada demekki çok büyük o yüzden bu tavır öyle olmasaydı kardeşi bile geçmiş olsun dememişken bunlarıda göz ardı edemeyiz inşallah en kısa sürede barışırlar ve son olarak @china_shangai abi bunu sende iyi biliyosunki o iki adam dışında vadiyi bize soluksuz izlettiricek bi adam yok.

yeme beni o senin deil :))))) şevkoyu getirtme bana yalaaaaaan söylüyorsun:))))))
Yemin ederim ki abi o analizi ben yaptım.Yüzde yüz bana aittir :)

ne derseniz diyin arkadaşlar tamam ayıp ettiler adama bir geçmiş olsun demediler ama kimlerin hatası olmuyoki biz bile yeri geliyo en sevdiğimiz insanın ufak bir yanlışını görsek bile artık buna ne olmuş olmamış umrumda değil diyoruz bunların arasındaki kavgada demekki çok büyük o yüzden bu tavır öyle olmasaydı kardeşi bile geçmiş olsun dememişken bunlarıda göz ardı edemeyiz inşallah en kısa sürede barışırlar ve son olarak @china_shangai abi bunu sende iyi biliyosunki o iki adam dışında vadiyi bize soluksuz izlettiricek bi adam yok.
Aynen.Bu ikisi dışındaki bölümler bize başka dizi izliyormuşusz hissiyatını verir :)

bakın seversiniz yada sevmezsiniz ama soner yalçın gerçeğini herkes es geçiyor en az onlar kadar bu dizide emeği vardır sonra ahmet turgut ahmet yurdakul dahada vardır

bakın seversiniz yada sevmezsiniz ama soner yalçın gerçeğini herkes es geçiyor en az onlar kadar bu dizide emeği vardır sonra ahmet turgut ahmet yurdakul dahada vardır
Abi ne Soner Yalçını yav o adamın gram faydası yoktur Vadiye.

Ahmet Yurdakul sanırım Arka Sokaklarda senaristlik yapıyor.Düşün işte

Abi ne Soner Yalçını yav o adamın gram faydası yoktur Vadiye.

Ahmet Yurdakul sanırım Arka Sokaklarda senaristlik yapıyor.Düşün işte
adamı sevmeye bilirisn bende hiç sevmem ama gerçekleride göz arda edemezsin :))) sana bişey diyecem bütün o tapınakçı konularını ve rütüellerini soner yalçın yapmıştır lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım:(:(:(

evet @34rcp44 yorumunu bekliyorum diğer senaristler hakkında bir hatırlatma daha iskolu murolu yalçın bulutlu o muhteşem pusu bölümlerin hepsinde ahmet turgutta vardır .zaten eski vadiyi hiç saymıyorum bile

abi haklısın ama onlar geri gelmez hele soner yalçın iktidar yanlısı olmadığı için dönmez diziye

soner yalçın ın katkısı yok mu maskeli yapma en az bahadırlar kadar katkı verdi eski vadiye o adam
siyasi görüşü falan tamam zaten şuan onun dönmesi imkansız ötesi olamaz ama o adamın büyük katkısı oldu eski vadiye

ama iş bahadırlarda biter onlar olmadan kim gelirse gelsin vadi kimliğini bulamaz
her demişimdir vadiye yabancı biri gelmez gelsede bişey yapamaz dünyanın en iyi senaristini getirin biz yine istediğimiz hazzı alamayız çünkü vadiyi vadi yapan onlardı

adamı sevmeye bilirisn bende hiç sevmem ama gerçekleride göz arda edemezsin :))) sana bişey diyecem bütün o tapınakçı konularını ve rütüellerini soner yalçın yapmıştır lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım:(:(:(

evet @34rcp44 yorumunu bekliyorum diğer senaristler hakkında bir hatırlatma daha iskolu murolu yalçın bulutlu o muhteşem pusu bölümlerin hepsinde ahmet turgutta vardır .zaten eski vadiyi hiç saymıyorum bile
abi dediğim gibi hepsi iyi ama geri kim getiricek mesele orda.

Abi kusura bakmada Vadiciler Soner Yalçını acaip abartıyor.Tapınakçıların işleyişlerini herkes yapar.Numla ilgili internette ve birçok kitapta bir sürü bilgi vardır.Bunu yapmak zor olmasa gerek :)

kesinlikle abi soner yalçının kitaplarından bile yararlanıldı adı üstünde konsept danışmanı bay pipo kitabı çok önemli bi kitaptır vadi için
soner yalçın ı gram sevmiyorum ama bunlar gerçekler

Abi kusura bakmada Vadiciler Soner Yalçını acaip abartıyor.Tapınakçıların işleyişlerini herkes yapar.Numla ilgili internette ve birçok kitapta bir sürü bilgi vardır.Bunu yapmak zor olmasa gerek :)
yapma Allah aşkına ne kadar kolay görünüyor ordan herkes yaparmış kimse bi haltta yapamaz valla
o işler o kadar kolay değil vadi dışında bu işi anlatabilen bi oluşum olmadı Türkiye de herkes yapabiliiyosa yapsında görelim