Uyuşturucu tabi ki yok agaAyni benim gibisin uyusturucu da yok demi ? Birde empati yeteneğin benim gibi gelişmiş ise küfürde kullanmiyorsan tam benim kafadasin![]()
benim derdimde o rezil olmamakMaskeli çok boş bi yorum olmuş bunu mu koyuyosun
Senaryo yok şuanda yok iş senaryoda bitiyor
Abi suan 9 alıyorsak yaza doğru 6 ya ab de 2-3 e duseriz 15.falan oluruz resmen rezil oluruz yani
Abi ben ilk defa bu kadar umutluyumperşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye bir atasözümüz var)) biz bugün ortaya çıkan bu garabet durumu aylar evvelinden dile getirdik.ve ne yazık ki bazı arkadaşlar bize hep defans yaptılar.gelinen son kertede durum vahim daha da vahim olanı hiç ışık yok
![]()
inşaallah kardeşim sen haklı çıkarsın ..))) ben aylardır yaptığım eleştirilerin sonuna bu notu koydum .inşaallah siz haklı ben haksız çıkarım diye. sonuçta vadi kazansın bizde mutlu oluruzAbi ben ilk defa bu kadar umutluyumneyse görelim mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler...
aga dediğin iyi hoşda ortada senarist yok karakterlere yol verseler noolcakki vadinin karakterlerden önce şu pana yazım grubuna yol vermeleri lazım.Selam agalaröncelikle bütün mesajlarınız okuyorum ama çok eleştiriyorsunuz bende dünkü bölümden önce aynı sizin gibi düşünüyordum ama bence dünkü bölüm bazı şeylerin habercisiydi evet pek iyi değil ama artık bazı karakterlere yol vereceğini gösterdi pitbull gitti, Nazife anne gitti maalesef
ancak gelecek bölümlerde tilki polat kapışması olacak bunu herkes gördü zaten sagir ile bir çatışma var o da haftaya devam edilir. Dizinin tek ve en önemli eksik yanı bölümler arasında bağlantı yok
bazı oyuncular gereksiz ama olsun zaten elifi de artık 3-4 bölüm sonra gormeyecegiz demem o ki gereksiz şeyler yavaş yavaş diziden çıkarılıyor. Üstüne brandon polatın annesini zehirledi bu bir ortaya çıkarsa kim polatı tutabilir? Kimse
Yakında YASİN Show da başlayacak
![]()
dere geçerken at değiştirilmez o iş artık seneye kaldıaga dediğin iyi hoşda ortada senarist yok karakterlere yol verseler noolcakki vadinin karakterlerden önce şu pana yazım grubuna yol vermeleri lazım.
Ve AleykumselamSelam agalaröncelikle bütün mesajlarınız okuyorum ama çok eleştiriyorsunuz bende dünkü bölümden önce aynı sizin gibi düşünüyordum ama bence dünkü bölüm bazı şeylerin habercisiydi evet pek iyi değil ama artık bazı karakterlere yol vereceğini gösterdi pitbull gitti, Nazife anne gitti maalesef
ancak gelecek bölümlerde tilki polat kapışması olacak bunu herkes gördü zaten sagir ile bir çatışma var o da haftaya devam edilir. Dizinin tek ve en önemli eksik yanı bölümler arasında bağlantı yok
bazı oyuncular gereksiz ama olsun zaten elifi de artık 3-4 bölüm sonra gormeyecegiz demem o ki gereksiz şeyler yavaş yavaş diziden çıkarılıyor. Üstüne brandon polatın annesini zehirledi bu bir ortaya çıkarsa kim polatı tutabilir? Kimse
Yakında YASİN Show da başlayacak
![]()
dere geçerken at değiştirilmez o iş artık seneye kaldı))) tabi bu sene vadiyi bitirmezlerse
:
bahadırla cüneyt hayalleri kurmayı bırakın derim. o yol dönülmez bir yol .adam az daha ölüyordu, ne giden oldu nede arayanabi istesekde istemesekde dizi o pozisyona kendi kendini sürüklüyo 1 ay sonra 5 den yukarı alıcağımızı düşünmüyorum gerçi şuanda 15 alsakda sıkıntı değişmicek ya ilk önce sağlam senarist bulmaları lazım ah be cüney bahadır nooldu şimdi ayrıldınızda siz vadisiz vadide sizsiz olmaz işte anlayamadan gittiniz.
ya abi orası öylede şuanda onlardan başka alternatif varmı sen söyle onlar gibi senarist yok malesef yada olmaz ama tekrar Osman Sınav la anlaşılırsa ozaman bir nebze düzelir tabi buda imkansızbahadırla cüneyt hayalleri kurmayı bırakın derim. o yol dönülmez bir yol .adam az daha ölüyordu, ne giden oldu nede arayan))