Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu bölümlerle asla fazlası gelmez

ben fazlasını istemiyorum @takas sezon sonuna kadar böyle gitsin yeter ama ne yazık ki böyle gitmez:)))

Bir yorum

Kurtlar Vadisi Pusu'da 2 - 3 sene öncesine kadar Abdülhey - Memati - Ömer Baba - Nazife Anne hatta dahada geriye gitsek Deli Hikmet , Tuncay ve Halo'ya kadar bir çok oyuncu vardı ve diziyi bu oyuncular kaldırıyordu ancak bu sezonda tüm yük Polat Alemdar'ın kollarında dizide çok fena bir karakter eksikliliği var bu dizi Akif bir kaçtane toy KGT üyesiyle ve dizide en son aktif rol verilecek Erhan'la yürümez bu sezon artık böyle vasat olarak devam eder ancak gelecek sezon Polat Alemdar karakterinin yanına sağlam karakterler konulması lazım ayriyetten düşman karakterlerinde azaltılması lazım bakarsak şu anda en az 5 tane düşman karakter var dizide karakter eksikliliği yanı sıra senaryolarda bölünüyor kısacası ben bu bölümüde beğenmediğimi söyleyebilirim ancak başlangıcından beri takip ettiğim diziyi bırakmak istemiyorum umarım gelecek sezon sağlam bir Kurtlar Vadisi izleriz.

Maskeli çok boş bi yorum olmuş bunu mu koyuyosun

Senaryo yok şuanda yok iş senaryoda bitiyor

Abi suan 9 alıyorsak yaza doğru 6 ya ab de 2-3 e duseriz 15.falan oluruz resmen rezil oluruz yani

Biz vadiyi onlardan daha çok düşünüyoruz daha çok seviyoruz!

onların para çıkarı var .) bizim sadece sevgimiz:))) ama hayattada duygusallığa yer yok maalesef acımasız kapitalist sistem herşeyi alıp götürüyor :D

Necati abi bu işin üstesinden tek başına kalkamıyo bu açık ve net ne teknik ekip nede oyuncular hepsi parasına bakıyo dikkat ederseniz oyuncular zorlama oynuyo jest ve mimikler hiç yok geçen bölüm can karakteri kızına bağırdı resmen kanalı değiştiricektim yönetmende desen Allaha emanet dizi çekiyo ve efsane her hafta dibe biraz daha yaklaşıyo..

Selam agalar :) öncelikle bütün mesajlarınız okuyorum ama çok eleştiriyorsunuz bende dünkü bölümden önce aynı sizin gibi düşünüyordum ama bence dünkü bölüm bazı şeylerin habercisiydi evet pek iyi değil ama artık bazı karakterlere yol vereceğini gösterdi pitbull gitti, Nazife anne gitti maalesef :( ancak gelecek bölümlerde tilki polat kapışması olacak bunu herkes gördü zaten sagir ile bir çatışma var o da haftaya devam edilir. Dizinin tek ve en önemli eksik yanı bölümler arasında bağlantı yok :( bazı oyuncular gereksiz ama olsun zaten elifi de artık 3-4 bölüm sonra gormeyecegiz demem o ki gereksiz şeyler yavaş yavaş diziden çıkarılıyor. Üstüne brandon polatın annesini zehirledi bu bir ortaya çıkarsa kim polatı tutabilir? Kimse :) Yakında YASİN Show da başlayacak :)

perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye bir atasözümüz var:))) biz bugün ortaya çıkan bu garabet durumu aylar evvelinden dile getirdik.ve ne yazık ki bazı arkadaşlar bize hep defans yaptılar.gelinen son kertede durum vahim daha da vahim olanı hiç ışık yok :(:(:(

perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye bir atasözümüz var:))) biz bugün ortaya çıkan bu garabet durumu aylar evvelinden dile getirdik.ve ne yazık ki bazı arkadaşlar bize hep defans yaptılar.gelinen son kertede durum vahim daha da vahim olanı hiç ışık yok :(:(:(
Abi ben ilk defa bu kadar umutluyum :) neyse görelim mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler...

Abi ben ilk defa bu kadar umutluyum :) neyse görelim mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler...
inşaallah kardeşim sen haklı çıkarsın ..))) ben aylardır yaptığım eleştirilerin sonuna bu notu koydum .inşaallah siz haklı ben haksız çıkarım diye. sonuçta vadi kazansın bizde mutlu oluruz:)))

Selam agalar :) öncelikle bütün mesajlarınız okuyorum ama çok eleştiriyorsunuz bende dünkü bölümden önce aynı sizin gibi düşünüyordum ama bence dünkü bölüm bazı şeylerin habercisiydi evet pek iyi değil ama artık bazı karakterlere yol vereceğini gösterdi pitbull gitti, Nazife anne gitti maalesef :( ancak gelecek bölümlerde tilki polat kapışması olacak bunu herkes gördü zaten sagir ile bir çatışma var o da haftaya devam edilir. Dizinin tek ve en önemli eksik yanı bölümler arasında bağlantı yok :( bazı oyuncular gereksiz ama olsun zaten elifi de artık 3-4 bölüm sonra gormeyecegiz demem o ki gereksiz şeyler yavaş yavaş diziden çıkarılıyor. Üstüne brandon polatın annesini zehirledi bu bir ortaya çıkarsa kim polatı tutabilir? Kimse :) Yakında YASİN Show da başlayacak :)
aga dediğin iyi hoşda ortada senarist yok karakterlere yol verseler noolcakki vadinin karakterlerden önce şu pana yazım grubuna yol vermeleri lazım.

aga dediğin iyi hoşda ortada senarist yok karakterlere yol verseler noolcakki vadinin karakterlerden önce şu pana yazım grubuna yol vermeleri lazım.
dere geçerken at değiştirilmez o iş artık seneye kaldı:)))) tabi bu sene vadiyi bitirmezlerse:(:(:

Ve Aleykumselam :) Keşke dediğin gibi olsa

dere geçerken at değiştirilmez o iş artık seneye kaldı:)))) tabi bu sene vadiyi bitirmezlerse:(:(:

abi istesekde istemesekde dizi o pozisyona kendi kendini sürüklüyo 1 ay sonra 5 den yukarı alıcağımızı düşünmüyorum gerçi şuanda 15 alsakda sıkıntı değişmicek ya ilk önce sağlam senarist bulmaları lazım ah be cüney bahadır nooldu şimdi ayrıldınızda siz vadisiz vadide sizsiz olmaz işte anlayamadan gittiniz.

abi istesekde istemesekde dizi o pozisyona kendi kendini sürüklüyo 1 ay sonra 5 den yukarı alıcağımızı düşünmüyorum gerçi şuanda 15 alsakda sıkıntı değişmicek ya ilk önce sağlam senarist bulmaları lazım ah be cüney bahadır nooldu şimdi ayrıldınızda siz vadisiz vadide sizsiz olmaz işte anlayamadan gittiniz.
bahadırla cüneyt hayalleri kurmayı bırakın derim. o yol dönülmez bir yol .adam az daha ölüyordu, ne giden oldu nede arayan :)))

Bence bu sezon final yapip. Sonra güzel bir konsept kursunlar. 2 yil falan bastan sona tüm hikayeyi yazsinlar baska konseptle dönsünler öyle daha iyi olur

bahadırla cüneyt hayalleri kurmayı bırakın derim. o yol dönülmez bir yol .adam az daha ölüyordu, ne giden oldu nede arayan :)))
ya abi orası öylede şuanda onlardan başka alternatif varmı sen söyle onlar gibi senarist yok malesef yada olmaz ama tekrar Osman Sınav la anlaşılırsa ozaman bir nebze düzelir tabi buda imkansız :)