- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
eeeeeeee sizler bahadırla cüneyiti getriyorsunuz ya bende bunları attım ortayaabi dediğim gibi hepsi iyi ama geri kim getiricek mesele orda.
eeeeeeee sizler bahadırla cüneyiti getriyorsunuz ya bende bunları attım ortayaabi dediğim gibi hepsi iyi ama geri kim getiricek mesele orda.
dediğim gibi abi onlarda iyi senarist ama soner yalçın bi Ahmet Turgut etmez bana göreyok ben döner dönmezinde deilim sadece isimleri tartışıyoruz beyin fırtınası yapıyoruz bende biliyorum gelmiyeceğini
ya şu forumda bir kere bile soner yalçın ismi geçmemiştir sallama lütfen ilk defa ben söyledim. hep raci cücü bahadırdan dem vuruldu .tapınakçıları diziye aksettirmek kolay öyle mi .vay be başımıza senarist tarihçide kesildin sırf adamın siyasi düşüncesinden dolayı bok atma .hak edene hakkını verecenAbi kusura bakmada Vadiciler Soner Yalçını acaip abartıyor.Tapınakçıların işleyişlerini herkes yapar.Numla ilgili internette ve birçok kitapta bir sürü bilgi vardır.Bunu yapmak zor olmasa gerek![]()
Aga bende sana basit birşey söylileyim.Selman Kayabaşı var Soner Yalçının 100 gömlek üstü biri işte.Ona birşey demem meselakesinlikle abi soner yalçının kitaplarından bile yararlanıldı adı üstünde konsept danışmanı bay pipo kitabı çok önemli bi kitaptır vadi için
soner yalçın ı gram sevmiyorum ama bunlar gerçekler
yapma Allah aşkına ne kadar kolay görünüyor ordan herkes yaparmış kimse bi haltta yapamaz valla
o işler o kadar kolay değil vadi dışında bu işi anlatabilen bi oluşum olmadı Türkiye de herkes yapabiliiyosa yapsında görelim
o muhteşem vadinin ilk serilerinin jeneriklerine bak ahmet turgutta var.ben çok iyi tanırım muhteşem adamdırahmet turgut un senaristlik yanı naısl bilmiyorum şuanda diriliş ertuğrul un senaryo grubunda yer alıyor malatyalıdır
üniversiteye konferansa gelmişti gitmiştim çok güzel konuşuyor
Abi bu değil diğer forumları dedim benya şu forumda bir kere bile soner yalçın ismi geçmemiştir sallama lütfen ilk defa ben söyledim. hep raci cücü bahadırdan dem vuruldu .tapınakçıları diziye aksettirmek kolay öyle mi .vay be başımıza senarist tarihçide kesildin sırf adamın siyasi düşüncesinden dolayı bok atma .hak edene hakkını verecen
aga senaristlik yönünden bakarsak soner yalçın derim selman kayabaşı bi senarist değilAga bende sana basit birşey söylileyim.Selman Kayabaşı var Soner Yalçının 100 gömlek üstü biri işte.Ona birşey demem mesela![]()
Kurtlar Vadisi ve Psunun birkaç sezonalrında sneairtlik yaptıahmet turgut un senaristlik yanı naısl bilmiyorum şuanda diriliş ertuğrul un senaryo grubunda yer alıyor malatyalıdır
üniversiteye konferansa gelmişti gitmiştim çok güzel konuşuyor
evet 100 gömlek üstün vadinin içine eden kadronun başında kendileriAga bende sana basit birşey söylileyim.Selman Kayabaşı var Soner Yalçının 100 gömlek üstü biri işte.Ona birşey demem mesela![]()
Konsept danışmanı olarak agaaga senaristlik yönünden bakarsak soner yalçın derim selman kayabaşı bi senarist değil
abi biliyorum jenerikte hep vardı da yani nasıl katkı veriyordu onu kestiremiyoruz ne tür konularda bilgi sahibidir neler yapar tam olarak bilemiyorum yoksa müthiş bi adam olduğu kitaplarından belli hemşerim aynı zamandao muhteşem vadinin ilk serilerinin jeneriklerine bak ahmet turgutta var.ben çok iyi tanırım muhteşem adamdır
Abi Selman Kayabaşı senaryo grubunda değil anlasanıza.Hanedanları kendi bildikleriyle işlediler sonra işin içinden çıkamayınca vazgeçtiler.Süreyi oynuyorlar şimdide.Sezonun ilk 3 bölümünde yer aldı ve gittievet 100 gömlek üstün vadinin içine eden kadronun başında kendileri))))))))
kıyaslanamaz bile aga soner açık ara öndedirKonsept danışmanı olarak aga
abi bende soner yalçının gelmesini isterdim hatta öyle bir söylenti vardı hatırlarsan serdar akarla birlikte ama fos çıktıya şu forumda bir kere bile soner yalçın ismi geçmemiştir sallama lütfen ilk defa ben söyledim. hep raci cücü bahadırdan dem vuruldu .tapınakçıları diziye aksettirmek kolay öyle mi .vay be başımıza senarist tarihçide kesildin sırf adamın siyasi düşüncesinden dolayı bok atma .hak edene hakkını verecen
Bıraktın mı aga 😱Kurtlar Vadisi Pusu ŞUBATTA final yapmalıdır 1,5-2 sene sonra KURTLAR VADİSİ artık sonuna ne eklenecekse öyle tekrardan ekranlara geri dönmelidir NET.Ben zaten izlemiyorum artık
iyi olursa selmandan kötü olursa pana yazım grubundanAbi Selman Kayabaşı senaryo grubunda değil anlasanıza.Hanedanları kendi bildikleriyle işlediler sonra işin içinden çıkamayınca vazgeçtiler.Süreyi oynuyorlar şimdide.Sezonun ilk 3 bölümünde yer aldı ve gitti![]()