Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnşallah aga ama şu kanalların vadiye bi artısı olmadı olmaz girerler reklama malesef
dediğim gibi vadinin vadiden başka dostu yok ne yaparsa kendisi yapacak reklam düzeni falan yapmaz bu kanal aynısı olacak gör

kıskandın mı yoksa :kiki: @Çiğdem- sende kıskandın mı canın güzel kızını :D
benmi kıskanacam yok bee kıskanmam ben çiğdemi bilemem ama:F

Şu patlama sahnesine bak bir de Ebru'nun öldüğü patlama sahnesine bak resmen saçmalık :(

İnşallah aga ama şu kanalların vadiye bi artısı olmadı olmaz girerler reklama malesef
dediğim gibi vadinin vadiden başka dostu yok ne yaparsa kendisi yapacak reklam düzeni falan yapmaz bu kanal aynısı olacak gör

kıskandın mı yoksa :kiki: @Çiğdem- sende kıskandın mı canın güzel kızını :D
ayyy ne kıskanıcam beee aynaya bakar daha güzelini görürüm istediğim zaman:A:A

gördünüz mü kanaldan bi hayır gelmez girdi reklama

aga sahneyi beğendim ama efektleri beğenmedim. en azından açık alanda yapabilirlerdi bilgisayar ortamında yapıldığı çok belli oluyor.
arabaları yakmışlar güzeldi sıkıntı yok geçen bölümün en güzel sahnesi hatta :D

bölüm konuk oyuncusu vadide güzeller geçidi :D

94969_1.jpg

@takas @china_shangai

reklam arasında görüşürüz agalar iyi seyirler İnşallah süper bölüm olacak

o fıstık gibide biz ne gibiyiz beee :F:F:F
sizz hiçç kız görmemişsiniz bence bir arkadaşı peruk taksa onada sulanırsınız :F:F
yoo fazlasıyla görüyoruz göz var nizam var o kıza güzel değil diyen göz doktoruna yarın randevu alsın :D

reklam arasında görüşürüz agalar iyi seyirler İnşallah süper bölüm olacak

yoo fazlasıyla görüyoruz göz var nizam var o kıza güzel değil diyen göz doktoruna yarın randevu alsın :D
o senin sözün erkekler için geçerli cnm bir erkek bir güzel kıza laf söylüyorsa o doktor laflarını o erkeğe söyle:F:F:F

benim olayım farklı ben bir kıza birşey söylüyorsam kendime olan güvenimi gösterir bu durum ben kendime güvendikten sonrada zaten başkasına söz düşmez :F:F:F

Son düzenleme:
güzel bir alıntı

''Yarın Deniz Ticareti Hukuku sınavı var. Biz deniz ticaretini Kurtlar Vadisinden öğrendik :) Bkz. Nasibim1 operasyonu''

güzel bir alıntı

''Yarın Deniz Ticareti Hukuku sınavı var. Biz deniz ticaretini Kurtlar Vadisinden öğrendik :) Bkz. Nasibim1 operasyonu''
O zaman benim de yarın Hukukun Temel Kavramları dersinin bütünleme sınavım var. Mahkemelerin milletin vicdanı olduğunu Kurtlar Vadisinden öğrendik. Bkz. KV 97.Bölüm Son Sahne :D :D