Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bak cnm akif geçen yıl kocaman bir sezonu yedi karnı doymamış gibi bu sezonu daha yarıya gelmeden kocaman bir parçasını yine hamm yaptı akifi sevmek suçmu diyeceksin ama evet suçç yanı bence şu saatten sonra akifi sevmek suçç karnı doyması lazım bence artık vadiyi yemeyi braksın yediği sürece bu çocuğu sevmek benim gözüme suçç başka bir suc işlemene gerek yok🙂🙂🙂
canım yapma allah aşkına karakteri sevmek suç olurmu bu nasıl birşeydir ya
karakteri ya seversin ya sevmezsin sevdi diyede suçlu denmez cnm🙂

aga kalpten gitmezler İnşallah malum vadi adamı kalpten götürür :D
bakalım reklam işini nasıl yapacaklar İnşallah içine etmezler

valla aynı bence ama @-KADİR- aga aynı değil mi
aman aga hayır söyle hayır olsun 🙂 aga hiç güvenmiyom kanala ama bakalım bi umut işte

Anlaşılan Poyraz Karayel'in reklam düzenini uygulayıp 21'de başlatacaklar

agalar nerdesiniz yav konuyu coşturalım hadi hadi :D

efsaneyi dev ekranda izleme keyfi müthiş olacak müthiş İnşallah süper bi bölüm olur hadi bakalım

yav aga ne kızı mızı beni bilmiyon mu bi kızla 5 dakka konuşmuş biri değilim bırakın boş işler bunlar :D

off resme bak yasini değilde resmen mematiyi görüyor gibiyim helal be işte bu şekilde sürekli ustanın yanında olsun memati gibi psikopat rolde olsun bu adam efsane olur net söylüyorum

aga vadiye yapmaz bunlar o düzeni yapsalar kafadan 1 rtg yükselir yav kardeşim bu bölüm aksiyonlu olacak belli yap bi güzellik uçalım be uçalım

bu arada efsane sezon finali bugün beyaz tv deydi hey gidi günler hey iskender büyük efsanesi bitmişti gerçketen kurtlar vadisi tarihine damga vurmuş efsanevi bi karakter oldu
bana göre polat alemdar ın gelmiş geçmiş en kötü düşmanıydı neler yapmadı ki
niye 1 kızla 5 dakika konuşmus değilmişsin kızla konuşmak ayıp birşeymi:kiki::kiki::kiki:

senin tapuları yıkmak lazım bence müsait bir zamanda buluşup 5 dakika konuşalım bakalım dünyamı yıkılıyor ne oluyor bir görelim cnm :F:F:F

niye 1 kızla 5 dakika konuşmus değilmişsin kızla konuşmak ayıp birşeymi:kiki::kiki::kiki:

senin tapuları yıkmak lazım bence müsait bir zamanda buluşup 5 dakika konuşalım bakalım dünyamı yıkılıyor ne oluyor bir görelim cnm :F:F:F
lafın gelişi dedim ama o yönde bi düşüncem ve girişişim olmadı yok bi kıza aşık olacam da konuşacamda falan filan şimdilik gereksiz ve boş işler :D

Anlaşılan Poyraz Karayel'in reklam düzenini uygulayıp 21'de başlatacaklar
İnşallah aga ama şu kanalların vadiye bi artısı olmadı olmaz girerler reklama malesef
dediğim gibi vadinin vadiden başka dostu yok ne yaparsa kendisi yapacak reklam düzeni falan yapmaz bu kanal aynısı olacak gör

evet güzel kızda bana değişik geldi neyse bakacam
kıskandın mı yoksa :kiki: @Çiğdem- sende kıskandın mı canın güzel kızını :D