Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
agalar nerdesiniz yav konuyu coşturalım hadi hadi :D

efsaneyi dev ekranda izleme keyfi müthiş olacak müthiş İnşallah süper bi bölüm olur hadi bakalım

takas akşam buralarda olur daha yeni ailesiyle hasret geçiriyor kardesim benim :) belki bir yavuklusu varsa onla da geziyodur :D
yav aga ne kızı mızı beni bilmiyon mu bi kızla 5 dakka konuşmuş biri değilim bırakın boş işler bunlar :D

bu ikili güzel olacak yasin kendini daha da gösterecek

B79rX40IcAADV_e.jpg:large
off resme bak yasini değilde resmen mematiyi görüyor gibiyim helal be işte bu şekilde sürekli ustanın yanında olsun memati gibi psikopat rolde olsun bu adam efsane olur net söylüyorum

tamam sağolasın inş vadi ye de böyle reklam uygular 😀
aga vadiye yapmaz bunlar o düzeni yapsalar kafadan 1 rtg yükselir yav kardeşim bu bölüm aksiyonlu olacak belli yap bi güzellik uçalım be uçalım

bu arada efsane sezon finali bugün beyaz tv deydi hey gidi günler hey iskender büyük efsanesi bitmişti gerçketen kurtlar vadisi tarihine damga vurmuş efsanevi bi karakter oldu
bana göre polat alemdar ın gelmiş geçmiş en kötü düşmanıydı neler yapmadı ki

Son düzenleme:
aga hoşbulduk vadim benim özlemişem kardaşım özlemişem :D
mesela şurda reklama gireceklerdi sonra özet başlayacaktı hem özet hem yeni bölüm yükselecekti ama nerdee
aynen öyle özetinde yeni bölümünde jeneriğinden sonra reklamı verseler süper olur

aynen öyle özetinde yeni bölümünde jeneriğinden sonra reklamı verseler süper olur
bunlar ancak antin kuntin dizilerinde taktik yaparlar aga bizim bizden başka dostumuz yok kanalların vadiye hiçbir zaman katkısı olmadı show tv de dahil

bunlar ancak antin kuntin dizilerinde taktik yaparlar aga bizim bizden başka dostumuz yok kanalların vadiye hiçbir zaman katkısı olmadı show tv de dahil
aga atv deki 10.yıldaki reklam düzeni fena değildi

reklam girdi hayırdır ne oluyor 😱 @takas

Son düzenleme:
Ömer babanın reklamı tutmuş olmalı sabah akşam veriyorlar :D Bu sefer de vadi özetine tek reklam verdiler :D

selamlar
sonunda foruma girebildim ya çayım hazır mısırım hazır vadi izlemeye hazırım