Poyraz Karayel'in iyi reyting almasının bir sebebide reklam düzeni zaten.tamam sağolasın inş vadi ye de böyle reklam uygular 😀
Poyraz Karayel'in iyi reyting almasının bir sebebide reklam düzeni zaten.tamam sağolasın inş vadi ye de böyle reklam uygular 😀
aga bu kanal d vadiye şimdiye kadar hiç katkı vermedi tersine dengesiz reklamlarıyla zarar verdi inş akıllanmıştır 😀Poyraz Karayel'in iyi reyting almasının bir sebebide reklam düzeni zaten.![]()
Bekleme aga Poyraz yeni dizi olduğu için böyle bir uygulama yapmışlartamam sağolasın inş vadi ye de böyle reklam uygular 😀
takas akşam buralarda olur daha yeni ailesiyle hasret geçiriyor kardesim benim@china_shangai abi, @takas nerlerdesiniz
yav aga ne kızı mızı beni bilmiyon mu bi kızla 5 dakka konuşmuş biri değilim bırakın boş işler bunlartakas akşam buralarda olur daha yeni ailesiyle hasret geçiriyor kardesim benimbelki bir yavuklusu varsa onla da geziyodur
![]()
off resme bak yasini değilde resmen mematiyi görüyor gibiyim helal be işte bu şekilde sürekli ustanın yanında olsun memati gibi psikopat rolde olsun bu adam efsane olur net söylüyorumbu ikili güzel olacak yasin kendini daha da gösterecek
![]()
aga vadiye yapmaz bunlar o düzeni yapsalar kafadan 1 rtg yükselir yav kardeşim bu bölüm aksiyonlu olacak belli yap bi güzellik uçalım be uçalımtamam sağolasın inş vadi ye de böyle reklam uygular 😀
aga hoşbulduk vadim benim özlemişem kardaşım özlemişem@takas aga hoşgeldin tekrardan; vadiye sayılı dakikalar vuslat bitiyor![]()
aynen öyle özetinde yeni bölümünde jeneriğinden sonra reklamı verseler süper oluraga hoşbulduk vadim benim özlemişem kardaşım özlemişem
mesela şurda reklama gireceklerdi sonra özet başlayacaktı hem özet hem yeni bölüm yükselecekti ama nerdee
bunlar ancak antin kuntin dizilerinde taktik yaparlar aga bizim bizden başka dostumuz yok kanalların vadiye hiçbir zaman katkısı olmadı show tv de dahilaynen öyle özetinde yeni bölümünde jeneriğinden sonra reklamı verseler süper olur
aga atv deki 10.yıldaki reklam düzeni fena değildibunlar ancak antin kuntin dizilerinde taktik yaparlar aga bizim bizden başka dostumuz yok kanalların vadiye hiçbir zaman katkısı olmadı show tv de dahil
aga tam sevindim helal dedim yine içine ettiler 1 dakkalık reklam!
aynısı ben de oldu tam süper oldu aferin kanal d diyecektim yine saçma bir iş yaptılaraga tam sevindim helal dedim yine içine ettiler 1 dakkalık reklam!
ulan kanal d ulan kanal d
ne tek reklamı aga özet bitince yine aynı reklamı vereceklerÖmer babanın reklamı tutmuş olmalı sabah akşam veriyorlarBu sefer de vadi özetine tek reklam verdiler
![]()