Kurtlar Vadisi Pusu 242.Bölüm Yorumları

senaryo durmuş durumda durdu adeta gitmiyor
geçen bölüm nerde bitti polat brandon görüşmesinde bu bölümde tek elle tutulur bişey olmadı inanamıyorum ya inanamıyorum

vadiyi eleştirmeyi pek tercih etmem kredileri sonsuzdur yıllarca bizleri soluksuz bölümler izlettiler daha iyisi gelmedi gelmez ama bu bölümü eleştirmemek için kör olmak lazım
biz 3 hafta bekledik izletilen bölüme bak Necati abi seni ailemden biri gibi seviyorum ama sana da yazıklar olsun sana da abim

Ayrıca fark ettiniz mi ama Necati Şaşmaz'ın dublaj sorunu vardı her ne kadar sakallarından pek anlaşılmasa da dikkat edildiğinde net bir şekilde kayma vardı.

Bitmedi şükür
Oh be son sahne on numara 😱

bitti saat 23.00

şu yeniden verilen reklamdan sonraaa eleştiriyide hak ediyorlar ama

son sahne süpermiş yalnız

Bölüm çok iyi yerde bitti gelecek bölüm umut vaat ediyor
Sezon başındaki kaliteyle karşılaştırmak için aşağıdaki sahneyi izleyebilirsiniz farkı kendiniz görün.

Hay be bu işin bu ne ya reklam bitmeden reklam olur mu 😡😡

Dizi de bitti.

Olsun bu haftada böyle olsun, sağlık olsun. Daha güzel bölümler izleyeceğimiz bölümlerde gelecektir.

Ben yine yarın en az 10 reyting alacağımızı düşünüyorum.

Millet 2 hafta arada Vadi'yi özlemiştir. Bu reytinglerede yansıyacaktır.

bölüm çok erken bitti vadiye doyamıyoruz böyle

ayyy panadan 1 hafta ara bekliyorum ben çok yorulmuşlar bu perşembe kolaj versinler

aga İnşallah ya son sahne umut vaad ediyor ama sabır taşı olsa çatlar be kardeşim

güzel bir bölümü geride bıraktık artık haftaya devam , haftaya daha da hoş bir bölüm gelecektir,
birileri şu müziklere el atsın sadece şu müzik konusunda canım sıkıldı mis gibi cendereyi bu hale getirirken hiç mi vicdanınız sızlamadı be