katılıyorum aga tamam bazı eksiklikler var ama hep kötü yanlarına odaklanmak onlara yoğunlaşmak bir yerden sonra artık insanı bayıyor bütün heyecanı aldığın zevki baltalıyorSürekli eleştiriden hoşlanmıyorum ben. Bizimde tadımız kaçıyor burda. Herşeyi yazmak zorunda değilsiniz. Bu dizi yarın yine 10 reyting alacak hangi dizi alıyor.![]()
Aga bence böyle birşey düşünmeleri saçma olur vadiyi efsane olarak bitirmek varken neden tersine gitsinler ki yani bence KGT (Klavyeli Güvenlik Teşkilatı), Siyah Sancak falan pek tutmadı dizide. Keşke Ertuğrul Şakar'ı farklı bir role getirselerdi adam çok geri planda kaldı.Agalar ben size diyim bizimkiler Vadiyi bitirmek istiyorlar önce bu bölümlerle milletin Vadi sevgisini yok edip reytingler düşünce Vadiyi bitirecekler. Onlarda biliyor biterse isyan cikacagini
aga kusura bakma sen yine yaz bize bakma ama bazı konular çok canımızı sıkıyor gerçektenSürekli eleştiriden hoşlanmıyorum ben. Bizimde tadımız kaçıyor burda. Herşeyi yazmak zorunda değilsiniz. Bu dizi yarın yine 10 reyting alacak hangi dizi alıyor.![]()
nett şekilde oyuncu kalitesinden kaynaklnıyor sıkıntı vadinin oyuncu kalitesi malesef iyi değil ayy bu rol verilen oyunculara istediğin senaryoyu ver baltazarın pitbulun motorcu çetelerinin settar ve eşşlerinin olduğu oyuncu kadrosuna istediğin senaryoyu ver eski tadı alamayız aslaburda biterse Allah belanızı versin vallahi bu ne ya sinirden ağlayacam vadiye naptınız ulan naptınız 3 hafta bekliyoruz 1 saatte bölüm bitiyor hiçbişey olmuyor şaka gibi
josssCanın çektiyse bay döner diye bir reklam var. Beynimi yedi bu gece çıldıracam. Dakikada bir çıkıyor.![]()
abi söyleme sinirden patlicam şimdi senaryo bitmiş bitmiş Gökhan Kırdarda o cendereye yaptığı mixle beraber senaristleride alsın yanında götürsün dizide en kısa sürede Final yapsın da daha fazla rezil olmayalım@34rcp44 dikkatini cezbetti mi bilmiuorum ama konseyede kimse girmek istemiuor paradoksa bakar misin))) fehmi kimi davet ettiyse cahit adami tehdit ediyor yinede ayak diretiyorlsr😉) traji komik valla adam koskoca baron olacak altina girecek adamlar baronu tinlamiyorlar😉))
agam bu bölüm 20 gün önce çekimi bitmiş bölüm hiçbir ekleme yapmadılarBölümün tek elle tutulur sahnesi Erhanın Tilki sahnesi onda da müzik olmamış yahu 2 hafta aradan sonra bu bölüm nedir vallahi pes.
ya bu yoruma sert bi cevap verip kalibini kırmak istemiyorum ne oyuncusu be senaryo yok senaryo oyuncu var ama senaryo yok raskoln nerde tilki nerde yoklar işte oyuncunun kralları yok kardeşim yoknett şekilde oyuncu kalitesinden kaynaklnıyor sıkıntı vadinin oyuncu kalitesi malesef iyi değil ayy bu rol verilen oyunculara istediğin senaryoyu ver baltazarın pitbulun motorcu çetelerinin settar ve eşşlerinin olduğu oyuncu kadrosuna istediğin senaryoyu ver eski tadı alamayız asla
mete aymarı işe yaramaz hakkıyı fehmiyi can denen adamı hiç saymıyorum bile bu oyuncu kadrosuna inanamıyorum 😳😳😳😳
aga bundan sonra anca onlar ceplerine ekleme yaparlar dizeye katkı filan kimse beklemesin Kurtlar Vadisine yazık ettiler.agam bu bölüm 20 gün önce çekimi bitmiş bölüm hiçbir ekleme yapmadılar
biliyordum önceden çektiklerini ama 2 hafta ara verdiler 12.yıl diye dedim sonradan eklemeler yapıp heycanı arttırırlar hiç bişey yapmamışlar
Sezona bu kadar iyi başlayıp son 6-7 bölümde dibe vurmak böyle birşey olsa gerek seyirciye büyük saygısızlık var.agam bu bölüm 20 gün önce çekimi bitmiş bölüm hiçbir ekleme yapmadılar
biliyordum önceden çektiklerini ama 2 hafta ara verdiler 12.yıl diye dedim sonradan eklemeler yapıp heycanı arttırırlar hiç bişey yapmamışlar
bu roll alınan oyuncularda iş yok diyorum şuan rol verilen oyuncular bu saydıklarım hatta çok aktif rol alıyor hepsi ayrı ayrı şuu saydığım rol alan oyuncularla ayoll istediğin senaryoyu ver ne çıkıcak cnm her bölüm bu saydığım işe yaramaz adamları izliyoruz bunlardan başkasına rol kalmıyorki senaristler vermiyorlar 🙂🙂🙂ya bu yoruma sert bi cevap verip kalibini kırmak istemiyorum ne oyuncusu be senaryo yok senaryo oyuncu var ama senaryo yok raskoln nerde tilki nerde yoklar işte oyuncunun kralları yok kardeşim yok