Kurtlar Vadisi Pusu 239.Bölüm Yorumları

Kapinin calma umidiyle reklamdan donduk

lan kapı niye çalmadı :D

bizde biri gelecek sandık abdülü bekledim aslında ama o defter artık NET bi şekilde kapanmıştır
aslında abdülhey i ne kadar sevsem de
vadiyi sat gir dizin tutmayınca geri gel çocuk oyuncağı gibi olurdu

Ümitlerimiz büyüktü olmadı ama.ben yinede bekliyorum abdulleyi ilerde belki gelir ümidiyle :)

aga zevkler ve renkler tartışılmaz burda yanlış anlaşılmasın ben son sahneyi beğenmedim demiyorum orda akif olmasa daha iyi olurdu benim için ama sıkıntı yok usta sahalara döndüğünde dizi benim için yine güzelleşir ustanın dönmesi 3 haftayı bulur.
kurtlar vadisini izliyorsan akifi kabullenmek zorundasın aga asla ölmeyecek bu kadar basit işte
şans işte adam kaza yaptı ne yapalım yani

ne abdülheyi arkadaşlar adam necati beyi ziyareti brakın geçmiş olsun bile dememiş
şimdi dizisi bitti diye necati beyin yanına koşsa bile artık necati bey onu yakınına sokmaması lazım diziye gelemsini ben zaten artık istemiyorum 🙂🙂🙂
zaten bu sahne necati beyin zor zamanında yanında olmayan kenan çoban raci şaşmaz cüneyt gibi adamlara mesaj için çekilmiş bence🙂🙂🙂

Ümitlerimiz büyüktü olmadı ama.ben yinede bekliyorum abdulleyi ilerde belki gelir ümidiyle :)
aga o iş bitmiş artık unutalım abdülü :D keşke satmasaydı vadiyi hainlik yapmasaydı da orda polatın baş ucunda olsaydı ama o satıcıların tarafında olmayı seçti ve hepsi yerle bir oldular beyaz karanfil bitti reaksiyon bitecek hepsi tv den kurtlar vadisini izleyecekler :)

Final dehşet oldu ama o kapıdan biri çıkıp gelsin diye beklemedim değil. :(
harbiden aga ya öyle bi beklentimiz vardı keşke biri girseydi ordan

kurtlar vadisini izliyorsan akifi kabullenmek zorundasın aga asla ölmeyecek bu kadar basit işte
şans işte adam kaza yaptı ne yapalım yani
aga ozaman k.bakmasınlar yarınki reytingten sonra her sahneye akifi koysunlar ozaman da dersin bu lafları yarın kimse 7.50 yüksek beklemesin kanalın stratejide berbat güzel bi çatışma sahnesi oldu heyecanlı yerinde reklama girdiler Ab de yine kocasının ailesi işi götürür biz de akifi...

aga o iş bitmiş artık unutalım abdülü :D keşke satmasaydı vadiyi hainlik yapmasaydı da orda polatın baş ucunda olsaydı ama o satıcıların tarafında olmayı seçti ve hepsi yerle bir oldular beyaz karanfil bitti reaksiyon bitecek hepsi tv den kurtlar vadisini izleyecekler :)

Final dehşet oldu ama o kapıdan biri çıkıp gelsin diye beklemedim değil. :(
Kacak dovusme yorumunu bekliyorum lutfen
leylayı unuttunuz bence :F:F:F orada leyla olmalıydı hatta polatın ağzına kendi elleriyle menemen yedirirken bitmeliydi bölüm :F:F:F

aga ozaman k.bakmasınlar yarınki reytingten sonra her sahneye akifi koysunlar ozaman da dersin bu lafları yarın kimse 7.50 yüksek beklemesin kanalın stratejide berbat güzel bi çatışma sahnesi oldu heyecanlı yerinde reklama girdiler Ab de yine kocasının ailesi işi götürür biz de akifi...
yarın 10 u geçecez aga görürsün yarın 7.50 yi :D

her sahnede akif yoktu ki adamın topla kaç dakka sahnesi vardı

Ulan bir adam kendi ayağına kurşun sıkarmı ne güzel dizide yıllardır oynuyorsun, dizinin yayından kalkma gibi derdi yok, başka dizilerde olduğu gibi para problemi yaşandığıda duymadık eee daha ne diye diziyi bırakıp gidersin şimdi oturup derdine yansın. :)

final sahnesi çok iyiydi şahaenydi bütün bölümü unutturdu hepsinden ön plandaydı diğer olayları gölgede bıraktı yalnız ali buhara nın vs izleyici beklentiye sokmaları iyi olmadı tam da korktuğum şey başıma geldi ister stemez farklı bir beklenti içine girmiştik bu da sahnenin güzelliğinden aldığımız heyecanı azalttı @china_shangai bak adam lar mesaj çekiyor bama hani süpriz vardı diye bende işi gırgıra vurup beni keklemişler falan diye yırtmaya çalışıyorum 😀

yarın 10 u geçecez aga görürsün yarın 7.50 yi :D

her sahnede akif yoktu ki adamın topla kaç dakka sahnesi vardı
aga sen demek istediğimi anlamıyorsunki ben akifi diziden çıkarsınlar demiyorum senaristler adamı tepemize çıkartmasınlar diyorum lafları beni irrite ediyo.:D