Kurtlar Vadisi Pusu 239.Bölüm Yorumları

ya aga sende hiçbişey beğenmiyosun herşey fiyasko herşey beklentilerin altında

cidden şu emeklere yapılan haksız eleştirileri kabullenemiyorum
aga k.bakma ama ben beğenmedim bölümü genel olarak son sahne harikaydı ona bişey demiyorum ordaki fazlalık akifti onu oraya almasalardı beni kazanırlardı ama oraya onuda koydukları için bende o sahnede söndü bölüme genel olarak gelirsek yine birşey olmadı.

aga k.bakma ama ben beğenmedim bölümü genel olarak son sahne harikaydı ona bişey demiyorum ordaki fazlalık akifti onu oraya almasalardı beni kazanırlardı ama oraya onuda koydukları için bende o sahnede söndü bölüme genel olarak gelirsek yine birşey olmadı.
ne bekliyon ki merak ediyorum :D beni ilgilendirmiyor aga beğenip beğenmemen ama her halt eleştirilince cevap verme gereği hissediyorum

pana film kimseyi takmasın kendi bildikleri yolda devam etsinler vadi bu sene muhteşem gidiyor Allah a şükür senaryo çok sağlam

Fizy'den oktay kaynarcanın sesinden hekimoğlunu açtım TVde vadi laptopta forum varmı bundan iyisi :)

o tabloda akifin olması hata bana göre timur olsa daha iyi olurdu timur bile erhana abi derken senaristlerin akifi paşa yapmasınıda anlamıyorum.​
Aynen o sahnede niye timur yoktu?

bu samimiyet gerçekten herşeye bedel ya kmiin aklına geldiyse süper yapmışlar arada bir böyle sahneler görmemiz on numara olacaktır
@batuhankaralar agamın dediği gibi çakal çukala verilen birlik mesajıdır bu :D

ne bekliyon ki merak ediyorum :D beni ilgilendirmiyor aga beğenip beğenmemen ama her halt eleştirilince cevap verme gereği hissediyorum

pana film kimseyi takmasın kendi bildikleri yolda devam etsinler vadi bu sene muhteşem gidiyor Allah a şükür senaryo çok sağlam
aga zevkler ve renkler tartışılmaz burda yanlış anlaşılmasın ben son sahneyi beğenmedim demiyorum orda akif olmasa daha iyi olurdu benim için ama sıkıntı yok usta sahalara döndüğünde dizi benim için yine güzelleşir ustanın dönmesi 3 haftayı bulur.