Aga akif napti ki niye icine etsin yanibumuydu ya resmen fiyasko oldu o güzelim sahnenin içinede akif etti![]()
Aga akif napti ki niye icine etsin yanibumuydu ya resmen fiyasko oldu o güzelim sahnenin içinede akif etti![]()
Valla aga bende birini bekliyorumbeyler bence bölüm burda bitmez kapı çalacak ve biri gelecek bölüm orda bitecek görürsünüz
aga k.bakma ama ben beğenmedim bölümü genel olarak son sahne harikaydı ona bişey demiyorum ordaki fazlalık akifti onu oraya almasalardı beni kazanırlardı ama oraya onuda koydukları için bende o sahnede söndü bölüme genel olarak gelirsek yine birşey olmadı.ya aga sende hiçbişey beğenmiyosun herşey fiyasko herşey beklentilerin altında
cidden şu emeklere yapılan haksız eleştirileri kabullenemiyorum
yok abi ya ne sühası usta bir araya getirmiştirTarik amcamizda az deilmis caktirmadan herkesi biraraya getir![]()
ben dedimya cnm akife gıcık olmadığım ilk sahneydi çünkü diğer oyuncuların arkasında saygılı şekilde durdu hep öyle dursun kimse birşey demez bence haddini bilsin yeter 🙂🙂🙂aynen zaten @Çiğdem- bile burda akif e sataşmadı![]()
ne bekliyon ki merak ediyorumaga k.bakma ama ben beğenmedim bölümü genel olarak son sahne harikaydı ona bişey demiyorum ordaki fazlalık akifti onu oraya almasalardı beni kazanırlardı ama oraya onuda koydukları için bende o sahnede söndü bölüme genel olarak gelirsek yine birşey olmadı.
o tabloda akifin olması hata bana göre timur olsa daha iyi olurdu timur bile erhana abi derken senaristlerin akifi paşa yapmasınıda anlamıyorum.Aga akif napti ki niye icine etsin yani
Allahim İnsallah Allahim İnsallah Abdulhey gelir bebeyler bence bölüm burda bitmez kapı çalacak ve biri gelecek bölüm orda bitecek görürsünüz
aga zevkler ve renkler tartışılmaz burda yanlış anlaşılmasın ben son sahneyi beğenmedim demiyorum orda akif olmasa daha iyi olurdu benim için ama sıkıntı yok usta sahalara döndüğünde dizi benim için yine güzelleşir ustanın dönmesi 3 haftayı bulur.ne bekliyon ki merak ediyorumbeni ilgilendirmiyor aga beğenip beğenmemen ama her halt eleştirilince cevap verme gereği hissediyorum
pana film kimseyi takmasın kendi bildikleri yolda devam etsinler vadi bu sene muhteşem gidiyor Allah a şükür senaryo çok sağlam
aga timur da olabilirdi dediğin gibi ama akif te olacak heraldeo tabloda akifin olması hata bana göre timur olsa daha iyi olurdu timur bile erhana abi derken senaristlerin akifi paşa yapmasınıda anlamıyorum.