sen öyle diyosan agaAga niye böyle yorumlar yaptığını bölüm sonunda açıklayacan![]()
sen öyle diyosan agaAga niye böyle yorumlar yaptığını bölüm sonunda açıklayacan![]()
çekişme iyidir aga hızlı olan kazansın@-KADİR- agam ben seni favori üye diye biliyorum 😱 bu forumda hak edenlerin başında sen geliyorsun
Merak etme aga artık vadi konularında bende varım fragman, yorum ve resimler konusunu açmaya çalışacağım![]()
Bende o rekabete giremiyorumçekişme iyidir aga hızlı olan kazansıntabi biz o rekabete giremiyoz
aga abdülhey olma ihtimali yok bak son kez diyorum 😀 [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]Abdulheyse söz benden size cay ama İnşallah vakti zamani gelince
Aga sende mi yoksa favori üye degilsin 😱Bende o rekabete giremiyorum
aga sen karıştırma bekle derimatılan twitler bizleri inanılmaz bir heycan içerisine soktu özellikle o sona sahneyi acayip merak ediyorum
@-KADİR- aga neden böyle yorumlar yaptığını tahmin ediyorum totem falan yaptın galiba kendi kendine
efsane bi bölüm olacak konuyu coşturuyoruz beyler
aga biz iki bedevi beraber takılıyoz karantinalı bölgedeyizzBende o rekabete giremiyorum
Ban yedigi icin degilAga sende mi yoksa favori üye degilsin 😱
Biz göçebeyiz agaaga biz iki bedevi beraber takılıyoz karantinalı bölgedeyizz[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
Neden ? Eski Türklere mi ozendinizBiz göçebeyiz aga![]()