Kurtlar Vadisi Pusu 239.Bölüm Yorumları

Bölüm aksiyonun bol olduğu bir bölüm olacak gibi fragman kendini hissettirdi. Özellikle tilki reisin kaçış sahnesi süper olacak.

[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

@-KADİR- agam ben seni favori üye diye biliyorum 😱 bu forumda hak edenlerin başında sen geliyorsun :(
Merak etme aga artık vadi konularında bende varım fragman, yorum ve resimler konusunu açmaya çalışacağım :)

@-KADİR- agam ben seni favori üye diye biliyorum 😱 bu forumda hak edenlerin başında sen geliyorsun :(
Merak etme aga artık vadi konularında bende varım fragman, yorum ve resimler konusunu açmaya çalışacağım :)
çekişme iyidir aga hızlı olan kazansın :A tabi biz o rekabete giremiyoz

atılan twitler bizleri inanılmaz bir heycan içerisine soktu özellikle o sona sahneyi acayip merak ediyorum
@-KADİR- aga neden böyle yorumlar yaptığını tahmin ediyorum totem falan yaptın galiba kendi kendine :D

efsane bi bölüm olacak konuyu coşturuyoruz beyler

atılan twitler bizleri inanılmaz bir heycan içerisine soktu özellikle o sona sahneyi acayip merak ediyorum
@-KADİR- aga neden böyle yorumlar yaptığını tahmin ediyorum totem falan yaptın galiba kendi kendine :D

efsane bi bölüm olacak konuyu coşturuyoruz beyler
aga sen karıştırma bekle derim :D

Memati Fuat Tameri öldürmeye geldi Gamzenin ölüsünü görüp fena gebertecek bu olaydan ötürü de Bulut vurulacak Memati kurtaracak nasil ezberlemismiyim ?:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato