Kurtlar Vadisi Pusu 236.Bölüm Fragmanı

bende öyle diyorum yanı eleştiri ypıyorum diye sanmayın lütfen zaten akifin chite emir vermesini kabul edicek bir tane bile vadici yoktur bence kim böyle birşeyi kabul ederki onu diyorum🙂
aynen artık bu şanssızlığı şansa çevirip diğer yan karekterleri daha fazla derinlerine inip seyirciye sunulabilir ,

@takas raskoln e dikkat et diyorum aga :D

aynen artık bu şanssızlığı şansa çevirip diğer yan karekterleri daha fazla derinlerine inip seyirciye sunulabilir ,

@takas raskoln e dikkat et diyorum aga :D
necati bey dönene kadar ihtiyarlar hoca falan necati ebyin yerine yeni bir oyuncuyu görev vericeklerdi necati yurt dısından dönene kadar ozaman vadiye yeni bir hyecan gelirdi oyuncu sevilemzse necati gelince gidicekti zaten sevilirsede necatiyle birlikte memati tarzı yanında olurdu pana burda hata yaptı cnm bence 🙂🙂🙂

necati bey dönene kadar ihtiyarlar hoca falan necati ebyin yerine yeni bir oyuncuyu görev vericeklerdi necati yurt dısından dönene kadar ozaman vadiye yeni bir hyecan gelirdi oyuncu sevilemzse necati gelince gidicekti zaten sevilirsede necatiyle birlikte memati tarzı yanında olurdu pana burda hata yaptı cnm bence 🙂🙂🙂
yok ya 4-5 hafta da gelip de ne yapacak ayrıca da kim i bulacaksın yerine ,Yasin i Timur u Cahit i daha ön plana çıkartsınlar

@-KADİR- sizin bu rascoln takıntınızı da anlamış deilim adam mefta oldu tilki 12 den hedefi vurdu bari fazla kelam etmeyin de kemikleri sızlamasın :A

offfffff akif bu seferde sağırı öldürüyor şeytan diyorki izleme nedir bu rezillik yaaa
necati beyin yeriende akif gelir cahitlere falan emir vermeye kalkısırsa necati bey dönene kadar kimse bakmasın kurtlar vadisine alsınalr akiflerini töbee yarabbı benim bile ağzımı bozdurucaklar pess yanııı :kizgin::kizgin::kizgin::kizgin:
iyi olur sen de çatlarsın böylece:A

Fragman süper hazırlanmış :) polat ın polisten kaçış sahnesi sanki gerçekçi gibi yapmışlar o nasıl bir sahne. Akif in bomba atması ve bombanın patlamasında çok iyi efekt kullanmışlar bir an gerçek sandım. Ama işin en sır yanı polat ın son sahnede çıkması tuhaf oldu çünkü polat dizide polisten ilk sahnede kaçıyor ve kazayı orda yapması lazım demek ki polat dizide kaza sonucu değil de başka bir şekilde ara verecek gibi görünüyor.