Kurtlar Vadisi Pusu 236.Bölüm Fragmanı

ben bu kadar da hain olabileceklerini beklemezdim ama gün gelir devran döner bunu unutmasın kimse
Necati Şaşmaz'ın bu kazasına eğer sevinen varsa Allah kat kat fazlasını çıkarsın
aga genel sohbette etiketledim , paralelciler kendilerinden biliyor neymiş efendim hükümetin tarafında yer aldı belasını buldu diyorlar :kizgin:

ADAM olan her yerde adamdır işte karanın adamı baki. bu adam da beyaz karanfilde oynuyo
Buminhan Dedecan

Buminhan DEDECAN@buminhandedecan
Türkiye'nin Ve Halkın Kahramanı Necati Şaşmaz Abime Bir An Önce İyileşmesi İçin Dua Ediyorum Ve Yüce Rabbimiz'den Acil Şifalar Diliyorum...

Usta kendine gelmiş, Vadiyi bırakamıyor 😱 Doktoru izin verirse çekimlere katılacakmış.

bu arada @34rcp44 favori üye olmuşsun aga tebrikler gerçi senin en başta olmnan lazımdı da neyse o konulara girmeyelim :D daısı -KADİR- kardeşimin başına
bi farkı yok ama konu falan açmak için gerekli :D

aga inan ki çok çok sevdiğim bi yakınım gibi ustayı harbiden acayip seviyorum dayanılmaz olacak

işte buna da recep farkı deyip geçiyoruz helal olsun adamın verdiği tüyo çıktı
ki bende kesinlikle inanmamıştım 3-4 hafta olmayacağına hatta bazıları 6 hafta diyordu yok deve :D vadide çözümler biter mi be
Aga favori üye için beni dememişsin mesajında :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,561
Son Üye
Eenanbit