Kurtlar Vadisi Pusu 236.Bölüm Fragmanı

fragman güzel olmuş

işte farkı recep herkes dizi bir ay olmicak diyip sallamasyon yapıyodu en doğru haberler herkesten önce ilk bizde ayık olun :D

fragman güzel olmuş

işte farkı recep herkes dizi bir ay olmicak diyip sallamasyon yapıyodu en doğru haberler herkesten önce ilk bizde ayık olun :D
haklısın aga sen böyle olacağını tahmin etmiştin yetinmeyip bilgi olarak da vermiştin 🙂

o sahneniye göstericekler dediğimde millet hadi be diyolardı işte görsünler biz başklaları gibi sallamasyon yapmayız aga :)
aga o sahnede insan bir acayip olur sonuçta gerçek cidden o sahne sıkıntılı olacak ben göstereceklerini zannetmiyordum demek ki ona göre senaryo devam edecek

vay arkadaş kovalamaca sahnesinin sonunda ustanın kaza yapacağını bilerek izlemek çok zor olacak kazayı da göstermezler heralde @34rcp44 göstericekler mi aga

fragman müthiş olmuş akif sagir e hiçbişey yapamaz rahat olun sagir bu sezonun banko ve en süper karakteridir

tilkinin silah çekişi manyak :D

@-KADİR- aga İnşallah raskoln ölmemiştir sen altını çizerek söylediğine göre mutlaka bişey vardır diyerek ümitleniyorum

@takas aga bakalım ben bir süpriz olup raskoln ün ölmediğinin ortaya çıkmasının bekliyorum , umarım olur 😀

vay arkadaş kovalamaca sahnesinin sonunda ustanın kaza yapacağını bilerek izlemek çok zor olacak kazayı da göstermezler heralde @34rcp44 göstericekler mi aga

fragman müthiş olmuş akif sagir e hiçbişey yapamaz rahat olun sagir bu sezonun banko ve en süper karakteridir

tilkinin silah çekişi manyak :D

@-KADİR- aga İnşallah raskoln ölmemiştir sen altını çizerek söylediğine göre mutlaka bişey vardır diyerek ümitleniyorum
aga o sahnede insan bir acayip olur sonuçta gerçek cidden o sahne sıkıntılı olacak ben göstereceklerini zannetmiyordum demek ki ona göre senaryo devam edecek
çarpış anına kadar göstericeklerini tahmin ediyorum ondan sonrasını tabikide göstermezler.

çarpış anına kadar göstericeklerini tahmin ediyorum ondan sonrasını tabikide göstermezler.
kaza yaptığı anı gösterecekler yani vay arkadaş bi tuhaf olurum kesin gerçek olduğunu bilmek çok kötü :(
sonrasını demiyorum zaten aga duvara çarptığı anı

vadisiz perşembe berbat şuan tv izlemek bile istemiyorum ne izlim ki izleyecek bişey yok belki maça bakarım

vadinin değerini olmadığı günler daha iyi anlıyoruz havası yeter be

kaza yaptığı anı gösterecekler yani vay arkadaş bi tuhaf olurum kesin gerçek olduğunu bilmek çok kötü :(
sonrasını demiyorum zaten aga duvara çarptığı anı
aga cidden ona nasıl dayanıcaz yav , bakalım o sahne nasıl olacak

bu arada @34rcp44 favori üye olmuşsun aga tebrikler gerçi senin en başta olmnan lazımdı da neyse o konulara girmeyelim :D daısı -KADİR- kardeşimin başına
bi farkı yok ama konu falan açmak için gerekli :D

aga cidden ona nasıl dayanıcaz yav , bakalım o sahne nasıl olacak
aga inan ki çok çok sevdiğim bi yakınım gibi ustayı harbiden acayip seviyorum dayanılmaz olacak

işte buna da recep farkı deyip geçiyoruz helal olsun adamın verdiği tüyo çıktı
ki bende kesinlikle inanmamıştım 3-4 hafta olmayacağına hatta bazıları 6 hafta diyordu yok deve :D vadide çözümler biter mi be

Vadi son sürat devam edecek herkes rahat olsun
Ustam göze geldi bu kadar basit İnşallah en kısa sürede geri dönecek ki ben onun söylenenden daha erken geri döneceğine eminim

@34rcp44 aga tebrikler 🙂, aga epey heyecanlı bir bölüm olacak akif e silah doğrultanda sis ekibinden

akifi çok abartmadıkları sürece sorun yok artık kabullenelim
vadide herkese sahip çıkacaz artık çünkü satıcılar çok arttı gördüğünüz gibi bir geçmiş olsun bile demeyen satıcılar hainler

akifi çok abartmadıkları sürece sorun yok artık kabullenelim
vadide herkese sahip çıkacaz artık çünkü satıcılar çok arttı gördüğünüz gibi bir geçmiş olsun bile demeyen satıcılar hainler
aynen aga ali buhara mete karekter olarak on numara adam

aga bu bahadır ı biz çok yanlış tanımışız o kadar gün geçti adam hala reaksiyon un reklamını yapmakla meşgul ,
yakında hepsi kaldırılacak zaten merak etme aga reklam yapacak bişeyleri olmayacak
İnşallah beyaz karanfil vadi yokluğunda izlenmezde hemen toz ederler

yakında hepsi kaldırılacak zaten merak etme aga reklam yapacak bişeyleri olmayacak
İnşallah beyaz karanfil vadi yokluğunda izlenmezde hemen toz ederler
amin aga , yav yalandan göstermelik bile olsa insan bir geçmiş olsun der

amin aga , yav yalandan göstermelik bile olsa insan bir geçmiş olsun der
ben bu kadar da hain olabileceklerini beklemezdim ama gün gelir devran döner bunu unutmasın kimse
Necati Şaşmaz'ın bu kazasına eğer sevinen varsa Allah kat kat fazlasını çıkarsın

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,561
Son Üye
Eenanbit