haklısın aga sen böyle olacağını tahmin etmiştin yetinmeyip bilgi olarak da vermiştin 🙂fragman güzel olmuş
işte farkı recep herkes dizi bir ay olmicak diyip sallamasyon yapıyodu en doğru haberler herkesten önce ilk bizde ayık olun![]()
o sahneniye göstericekler dediğimde millet hadi be diyolardı işte görsünler biz başklaları gibi sallamasyon yapmayız agahaklısın aga sen böyle olacağını tahmin etmiştin yetinmeyip bilgi olarak da vermiştin 🙂
aga o sahnede insan bir acayip olur sonuçta gerçek cidden o sahne sıkıntılı olacak ben göstereceklerini zannetmiyordum demek ki ona göre senaryo devam edeceko sahneniye göstericekler dediğimde millet hadi be diyolardı işte görsünler biz başklaları gibi sallamasyon yapmayız aga![]()
vay arkadaş kovalamaca sahnesinin sonunda ustanın kaza yapacağını bilerek izlemek çok zor olacak kazayı da göstermezler heralde @34rcp44 göstericekler mi aga
fragman müthiş olmuş akif sagir e hiçbişey yapamaz rahat olun sagir bu sezonun banko ve en süper karakteridir
tilkinin silah çekişi manyak
@-KADİR- aga İnşallah raskoln ölmemiştir sen altını çizerek söylediğine göre mutlaka bişey vardır diyerek ümitleniyorum
çarpış anına kadar göstericeklerini tahmin ediyorum ondan sonrasını tabikide göstermezler.aga o sahnede insan bir acayip olur sonuçta gerçek cidden o sahne sıkıntılı olacak ben göstereceklerini zannetmiyordum demek ki ona göre senaryo devam edecek
kaza yaptığı anı gösterecekler yani vay arkadaş bi tuhaf olurum kesin gerçek olduğunu bilmek çok kötüçarpış anına kadar göstericeklerini tahmin ediyorum ondan sonrasını tabikide göstermezler.
aga cidden ona nasıl dayanıcaz yav , bakalım o sahne nasıl olacakkaza yaptığı anı gösterecekler yani vay arkadaş bi tuhaf olurum kesin gerçek olduğunu bilmek çok kötü
sonrasını demiyorum zaten aga duvara çarptığı anı
aga inan ki çok çok sevdiğim bi yakınım gibi ustayı harbiden acayip seviyorum dayanılmaz olacakaga cidden ona nasıl dayanıcaz yav , bakalım o sahne nasıl olacak
aynen aga ali buhara mete karekter olarak on numara adamakifi çok abartmadıkları sürece sorun yok artık kabullenelim
vadide herkese sahip çıkacaz artık çünkü satıcılar çok arttı gördüğünüz gibi bir geçmiş olsun bile demeyen satıcılar hainler
ee kimin oğlu agaaynen aga ali buhara mete karekter olarak on numara adam
aga bu bahadır ı biz çok yanlış tanımışız o kadar gün geçti adam hala reaksiyon un reklamını yapmakla meşgul ,ee kimin oğlu aga
yakında hepsi kaldırılacak zaten merak etme aga reklam yapacak bişeyleri olmayacakaga bu bahadır ı biz çok yanlış tanımışız o kadar gün geçti adam hala reaksiyon un reklamını yapmakla meşgul ,
amin aga , yav yalandan göstermelik bile olsa insan bir geçmiş olsun deryakında hepsi kaldırılacak zaten merak etme aga reklam yapacak bişeyleri olmayacak
İnşallah beyaz karanfil vadi yokluğunda izlenmezde hemen toz ederler
ben bu kadar da hain olabileceklerini beklemezdim ama gün gelir devran döner bunu unutmasın kimseamin aga , yav yalandan göstermelik bile olsa insan bir geçmiş olsun der