Kurtlar Vadisi Pusu 233.Bölüm Yorumları

aynen devam ÇİĞDEM bu sinerjiyi hiç bozmayalım bu sene epey iyi geri dönüşler alıyoruz 😀
akifin boks sahnesi varrrrr ömer babanın ölme sahnesi var yanı 23:00 bitmicek bu sefer dizi
ben son reklam ayarlamasınıda 23:00 reklam bitsin 23:30 reklam girsin diyordum bakalım yine öylemi olucak ve 23:45 dizi bitsin diyordum bunlarda tutar umarım :kiki::kiki::kiki:

akifin boks sahnesi varrrrr ömer babanın ölme sahnesi var yanı 23:00 bitmicek bu sefer dizi
ben son reklam ayarlamasınıda 23:00 reklam bitsin 23:30 reklam girsin diyordum bakalım yine öylemi olucak ve 23:45 dizi bitsin diyordum bunlarda tutar umarım :kiki::kiki::kiki:
23:30 zor 23:45 imkansız hadi bakalım artık yarın çift hanelere çıkarız herhalde

23:30 zor 23:45 imkansız hadi bakalım artık yarın çift hanelere çıkarız herhalde
23:00 reklam biter 23:00 tekrar reklama girer diyorum 2 haftadır hatta bakalım bekleyip görücez ama bu akşam benim relam uyarlamama göre hareket ediyorlar vadinin henüz yayınlanmayan bir çok sahnesi var hemen bitemez 🙂🙂🙂

kalp krizi geçirmediğim çin çok mutluyum öyle bi bölüm ki kalpten gidiyodum nerdeyse yok böyle bişey
tarif edecek kelime bulamıyorum siz anlayın artık gerisini

eleştirecek birşey bulamıyorum müzikler ezingo çatışma sahneleride müthiş olmuş
senaryo tepe noktada vadi ne süper bişey ya

bu bölümü en az 3-4 kez daha izlerim sezonun tartışmasız en iyi bölümü be

ömer baba gitmeeeee

artık bu reklamdan sonra ömer baba gidici bakalım polat ın kucaklarında mı ölecek

1 aydır mesaj yazmada Top 30'a giremiyorum. bugünkü yazdıklarımla belki bu hafta girerim. :A

Bölüm harika ilerliyor bu sezon bu tempoya yürek dayanmaz valla ama Ömer Baba'nın İşidden kurtulup ölmesi üzmüyor değil 11 yıllık karakter sonuçta..

biri vadiyi durdursun adamlar coştu lan valla bak coştu :D

yalnız bu bölüm hakettiğimiz reytingi alamazsak çok yazık olur efsane bi bölüm