Kurtlar Vadisi Pusu 233.Bölüm Yorumları

herşey güzeldi ona bir şey demiyorum zaten dediğiniz gibi hiç bir dizide bu kadar detayı detayı girilmemişti hazır yapmışken sadece 1 dkkalarını daha ayırıp fatiha ve zamlı sureyi okutsalardı daha güzel olucaktı ama olsun yine muhteşemdi

Tek kelimeyle müthiş bir bölümdü gerçekten

Ömer Baba çok duygulandırdı ailecek ağladık Vadi tarihinde beni en çok etkileyen ölüm oldu bu, benim ananemde secdede vefat etmişti

Akif iyi bir iş çıkarttı ve tekrar gözüme girdi, şedide yapılan operasyon sahneleri filan harikaydı

Birde şu sözcü gazetesinin reklamlarını vererek deli etti beni kanal d

Ömer Baba çok duygulandırdı ailecek ağladık Vadi tarihinde beni en çok etkileyen ölüm oldu bu, benim ananemde secdede vefat etmişti

Akif iyi bir iş çıkarttı ve tekrar gözüme girdi, şedide yapılan operasyon sahneleri filan harikaydı

Başın sağolsun aga

Başin sagolsun kardesim

Şöyle bir saçmalık var. Geçen hafta çok önemli bir maçla çakışıyoruz ve 9 reyting alıyoruz. Bu hafta maç yok bizi zora sokacak bir programda yok bu hafta da 9 reyting alıyoruz. Ya anlamıyorum bu saçmalık değildir de nedir ?